ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλα Ελευθεριάδου: «Απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα»

«Η περιοχή σας για κάποιους ανεξήγητους λόγους έμενε έξω από κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό», είπε η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ σε προεκλογική της ομιλία στις Σάπες

fonirodopis.gr

Με συγκέντρωση στις Σάπες η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου ολοκλήρωσε τις κεντρικές της ομιλίες στους περιφερειακούς Δήμους της Ροδόπης.

Η κ. Ελευθεριάδου ανέφερε ένα προς ένα τα προβλήματα της περιοχής του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, όπως τα έχει δει πάρα πολλές φορές η ίδια με τα μάτια της, μιλώντας για άμεσες λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν από την επομένη, όπως τόνισε, των εκλογών.

Η υποψήφια βουλευτής μάλιστα αποκάλυψε πως τέσσερις επενδύσεις που αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες, αγροτουρισμό, μεταποίηση – συσκευασία αγροτικών προϊόντων και αγροτοκτηνοτροφία είναι έτοιμες να εγκατασταθούν εντός του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών δίνοντας εργασία σε πάνω από 300 άτομα και τονώνοντας  παράλληλα τόσο το οικονομικό όσο και το δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής.

«Δεν έχουμε παρά να κάνουμε τα αυτονόητα και απορώ που τόσα χρόνια δεν έγιναν αυτά» τόνισε η κ. Ελευθεριάδου που πρόσθεσε ότι «εργασία, ασφάλεια και υγειονομική πρόνοια είναι οι βάσεις για να ακμάσει ένα μέρος, αλλά η περιοχή σας για κάποιους ανεξήγητους λόγους έμενε έξω από κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ