ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αϊχάν Καραγιουσούφ: «Διχαστική και επικίνδυνη η τακτική Στυλιανίδη»

«Δεν χρεοκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας και κλήθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα»

FoniRodopis

Διχαστική και επικίνδυνη χαρακτηρίζει ο Αϊχάν Καραγιουσούφ την τακτική του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος μίλησε για «ορφανή» κοινοβουλευτικά Ροδόπη.

Ο κ. Καραγιουσούφ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης στεκόμενος αρχικά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

«Από το 1974 οι κυβερνήσεις που εκλέγονται είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δεν χρεοκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας και κλήθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το κατάφερε, με πολλές πιέσεις εξωτερικά από τους δανειστές και εσωτερικά από συμφέροντα που κλονίζονταν και δεν επιθυμούσαν το συμφέρον των πολλών. Σίγουρα κάνοντας την αυτοκριτική μας, δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας έτσι όπως εμείς θέλαμε… Δεν επέτρεπαν οι συνθήκες. Αλλά τώρα στη δεύτερη θητεία δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα και τώρα υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος, το αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης της κρίσης από εμάς και μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», είπε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης.

Για το θέμα της Νομικής στην Πάτρα, δήλωσε πως αυτό ήταν μια εξαγγελία του πρωθυπουργού στο παραγωγικό συνέδριο της περιοχής, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως στο φετινό Μηχανογραφικό των υποψηφίων δεν υπήρχε.

Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο της κυβέρνησης και προς τη Μειονότητα, αναφερόμενος στην κατάργηση της Σαρία και την ενσωμάτωση των Εκπαιδευτικών -διευκολυντών στα Νηπιαγωγεία.

Ο κ. Καραγιουσούφ κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν αφού σκεφθούν και αξιολογήσουν προγράμματα και δεσμεύσεις των κομμάτων.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ