ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ψηφίζοντας κάποιος Ελευθεριάδου ή Ιατρίδη, αβαντάρει την εκλογή Κατραντζή», λέει ο Στυλιανίδης

Ο υποψήφιος βουλευτής εκτιμά πως η ΝΔ θα κερδίσει στη Ροδόπη μια έδρα, με τη μάχη γι’ αυτήν να δίνεται μεταξύ του ίδιου και του Μουσταφά Κατραντζή

FoniRodopis

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα βγει πρώτη στο νομό Ροδόπης και θα εκλέξει μία έδρα, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνέντευξη του στο «Ράδιο Παρατηρητής».

Ο πρώην Υπουργός θεωρεί ότι η μάχη για την κατάληψη της έδρας αυτής θα δοθεί μεταξύ του ίδιου και του Μουσταφά Κατραντζή, την υποψηφιότητα του οποίου προωθεί απροκάλυπτα πλέον το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Για το λόγο αυτό καταθέτει την άποψη πως ο ψηφοφόρος της ΝΔ επιλέγοντας κάποιων εκ των Βούλα Ελευθεριάδου και Κώστα Ιατρίδη, επί της ουσίας αποδυναμώνει τον ίδιο που έχει βάσιμες πιθανότητες εκλογής και αβαντάρει, όπως λέει, την εκλογή Κατραντζή.

Χαρακτηριστικά, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη στο νομό Ροδόπης. Η μάχη κατά τη γνώμη μου θα είναι εάν θα βγω εγώ ή εάν θα βγει ο Μουσταφά Κατραντζή, ο φίλος μου. Ο κόσμος θα αποφασίσει. Δεν θα αποφασίσω ούτε εγώ ούτε ο Μουσταφά Κατραντζή. Δεν υποτιμώ καμία υποψηφιότητα και οι άλλοι αξιόλογοι φίλοι είναι, και η Βούλα και ο Κώστας, τους τιμώ, έχουν τις φιλοδοξίες τους, έχουν κάνει τους αγώνες τους, όλοι παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό, αλλά εκτιμώ ότι όταν θα ψηφίσεις για να βγάλεις την παράταξη που πιστεύεις αλλά και το πρόσωπο που θέλεις να εκπροσωπήσει το νομό και ξέρεις εκ των προτέρων ότι δίνοντας 100 ψήφους εκεί, επειδή αυτή η επιλογή σου αρέσει περισσότερο, ‘’αβαντάρεις’’ επί της ουσίας την εκλογή του Μουσταφά και αντίστοιχο επιχείρημα απευθύνει και ο Μουσταφά υποθέτω στη μειονότητα, αυτά πρέπει να τα ξέρουμε.

Για να βγάλει η Νέα Δημοκρατία δύο έδρες πρέπει να καταρρεύσει ένα από τα δύο άλλα κόμματα, ή το ΚΙΝΑΛ ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Άρα μιλάμε για πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ροδόπης και εκτιμώ εγώ, εκτός αν δούμε αυτή την έκπληξη που λέω, ότι θα πάμε να πάρουμε μια έδρα. Την έδρα θα την πάρει ή ο Μουσταφά ή εγώ. Αυτό φαίνεται από τις στατιστικές και από την ανταπόκριση του κόσμου. Εκεί εγώ προσπαθώ να συσπειρώσω οριζόντια τις αναφορές μου απευθυνόμενος και στη μειονότητα, γιατί υπάρχουν και πάρα πολλοί μειονοτικοί οι οποίοι λένε ‘’εγώ επιλέγω άνθρωπο, δεν επιλέγω με το θρήσκευμα’’. Φαντάζομαι το αντίστροφο θα κάνουν και άλλοι συνάδελφοι».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ