ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας υπέρ Στυλιανίδη από δημοτικούς συμβούλους του Γιώργου Πετρίδη

Ο αγώνας θεωρείται μείζονος σημασίας και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν φανερά και ανοιχτά πλέον ακόμα και οι σύμβουλοι της «Κοινωνίας Πολιτών» – Ήρθε μάλλον η ώρα να «ξεχρεωθούν» κάποια «παλιά γραμμάτια»

FoniRodopis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 01.07.2019 – 00:21

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Γιώργος Πετρίδης επανεκλέγεται Δήμαρχος Κομοτηνής λαμβάνοντας ποσοστό 56,11% με τη δεξιά παράταξη «Εμείς… η πόλη» της Φελίνας Καζάκου να περιορίζεται στο πενιχρό 19,68%.

Τα παραπάνω ποσοστά φυσικά δεν αποτύπωναν τις πραγματικές δυνάμεις των πολιτικών παρατάξεων στον Δήμο Κομοτηνής καθώς την –προερχόμενη από τον χώρο της Κεντροαριστεράς- παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» είχαν στηρίξει χιλιάδες δεξιοί ψηφοφόροι την ώρα που η Φελίνα Καζάκου έδινε την εντύπωση ότι πάλευε κυριολεκτικά μόνη της, εγκαταλελειμμένη από πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αρκετοί αναλύοντας τότε το αποτέλεσμα εκείνων των εκλογών σχολίαζαν ότι το εντυπωσιακό ποσοστό του 56% της «Κοινωνίας Πολιτών» οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη που παρείχε, έστω και παρασκηνιακά, το περιβάλλον Στυλιανίδη στην παράταξη Πετρίδη.

Σήμερα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δίνει τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» με συνθήματα «Όλη η Ροδόπη μια δύναμη» και «Καμία ψήφος χαμένη» ενώ γύρω από την υποψηφιότητα του παρατηρείται μια συσπείρωση πολιτικών δυνάμεων προερχόμενων ακόμα και από χώρους εκτός ΝΔ.

Ο αγώνας θεωρείται μείζονος σημασίας και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν φανερά και ανοιχτά πλέον ακόμα και οι σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής Πετρίδη προκειμένου να σταλεί ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα της καθολικής στήριξης.

Έτσι λοιπόν είδαμε, σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στον Ήφαιστο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Μικροπωλητών ΑΜΘ, να δίνουν το «παρών» πρωτοκλασάτα στελέχη της «Κοινωνίας Πολιτών» όπως ο Θέμης Τζενετίδης, ο Στράτος Τσακιρίδης αλλά και ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Για τους δύο τελευταίους ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι συντάχθηκαν με την υποψηφιότητα Στυλιανίδη ύστερα και από συνεννόηση με τον Κυριάκο Μπαμπασίδη στον κύκλο του οποίου ανήκουν.

Επίσης, στους παραπάνω ίσως θα έπρεπε να προσθέσουμε και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιάννη Μουρτίδη ο οποίος εθεάθη πριν λίγες μέρες σε εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

Εν κατακλείδι, κάνοντας κανείς μια αναδρομή σε εκείνες τις εκλογές και παρατηρώντας τη σημερινή φανερή στήριξη θα μπορούσε εύκολα να ισχυριστεί ότι, ήρθε μάλλον η ώρα να… «ξεχρεωθούν τα παλιά γραμμάτια» της παράταξης Πετρίδη.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ