ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις με Γιώργο Πετρίδη και Χρήστο Μέτιο για την Βούλα Ελευθεριάδου

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τέθηκαν ζητήματα συνεργασίας της αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία

fonirodopis.gr

Με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο συναντήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ, Βούλα Ελευθεριάδου.

Στη συζήτηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας της αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία, με ειδικότερο στόχο την προώθηση των συμφερόντων και των αναπτυξιακών σχεδίων του τόπου και την επίλυση προβλημάτων της Κομοτηνής και των οικισμών της.

Η κ. Ελευθεριάδου δήλωσε έτοιμη να συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε την κ. Ελευθεριάδου για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και της ευχήθηκε  καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα.

Αργότερα την ίδια μέρα, η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του συζήτησε μαζί του σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα του νομού Ροδόπης.

Μέσα από τη συζήτησή τους αναδείχθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και την υποψήφια Βουλευτή σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα που πρέπει να εφαρμοστεί στο Νομό, ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι οικονομικής ανάπτυξης και ασφάλειας στη Ροδόπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ