ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Πλήθος πιστών στο Πόρτο Λάγος για να λάβει την ευλογία της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου

Στο Μετόχι του Αγ. Νικολάου βρέθηκαν πιστοί μέχρι και από χώρες του εξωτερικού όπως η Ρουμανία, η Ολλανδία και η Αυστραλία – «Αυτό που μας σώζει είναι η μετάνοια. Δεν έχει κανείς αναμάρτητη ζωή», το μήνυμα του Ηγούμενου Εφραίμ

fonirodopis.gr

Το ιερό θεομητορικό κειμήλιο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, έφθασε την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος.

Το βράδυ της Κυριακής τελέστηκε αγρυπνία στο Ιερό Μετόχιον του Αγίου Νικολάου ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η υποδοχή της Αγίας Ζώνης την οποία προσεκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Πλήθος πιστών από τις περιοχές της Αν. Μακεδονίας και Θράκης έφτανε στο μετόχι μέχρι αργά το βράδυ για να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη, ενώ τη Δευτέρα (24/6) βρέθηκαν στο Μετόχι πιστοί από χώρες του εξωτερικού όπως τη Ρουμανία, την Ολλανδία μέχρι και από την μακρινή Αυστραλία.

«Αυτό που μας σώζει είναι η μετάνοια. Δεν έχει κανείς αλάθητη ζωή, δεν έχει κανείς αναμάρτητη ζωή», το μήνυμα του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Να σημειωθεί ότι η Αγία Ζώνη θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι την Τρίτη το πρωί και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Κόρινθο όπου θα τεθεί προς προσκύνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ