ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις αγωνίες και τα προβλήματα των επαγγελματιών των Σαπών, άκουσε ο Δημήτρης Χαρίτου

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης βρέθηκε την Παρασκευή στη λαϊκή αγορά όπου συνομίλησε με εμπόρους και παραγωγούς ενώ διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ήρθε σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες

FoniRodopis

Τις ανάγκες και τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας των Σαπών αφουγκράστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Το πρωί της Παρασκευής (21/6), ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με εμπόρους και παραγωγούς, ενώ διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, επισκέφτηκε ένα – ένα τα καταστήματα και ήρθε σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες.

Αφού άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συνομιλητών του, προβλήματα συσσωρευμένα από όλη τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όσο η χώρα μας ανακτά σταδιακά τον βηματισμό της, τόσο αυτό θα έχει αντανάκλαση στην καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Απευθυνόμενος, ειδικότερα, προς τους ανθρώπους της αγοράς, υπογράμμισε ότι οι στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις που είναι αναγκαίες και θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα, θα συμβάλουν στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις Σάπες, ο κ. Χαρίτου είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο.

Για πολλή ώρα συζήτησε με εκατοντάδες κατοίκους από την περιοχή των Σαπών, πολλοί εκ των οποίων μουσουλμάνοι συμπολίτες οι οποίοι τον αναγνώριζαν όχι μόνο από την πολιτική του δραστηριότητα, αλλά και από την επαγγελματική του ως γεωτεχνικού.

ΗΡΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ55 λεπτά πριν

Αήθη και υβριστική επίθεση κατά Τσίπρα από ακροδεξιά δημοσιογράφο

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ5 ώρες πριν

Στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Επιτροπής Μουφτήδων στο Κάιρο οι Μουφτήδες Θράκης

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ16 ώρες πριν

Γ. Λεβέντης: «Η περιοχή μας δεν διαθέτει στοιχειώδεις υποδομές για τη φιλοξενία προσφύγων»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 ημέρα πριν

«Όχι» στην αύξηση τελών καθαριότητας και οδοφωτισμού από τη «Σύμπραξη Προοπτικής»

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Συμμετοχή της ΕΟΔ Ροδόπης σε θαλάσσια άσκηση επιβίωσης στη Μαγνησία

ΡΟΔΟΠΗ1 ημέρα πριν

Κομοτηνή: Χωρίς νερό για πάνω από 5 ώρες έμειναν οι περιοχές Ρέμβης και Σταθμού

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

«Εισβολή» αναρχικών και μελών του Ρουβίκωνα στο τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΔΕΙΑ1 ημέρα πριν

ΔΠΘ: Δωρεάν μετακινήσεις διεκδικούν οι πρακτικάριοι του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ