ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να μην επιτρέψει ο ελληνικός λαός την παλινόρθωση της δεξιάς

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής, Σταμάτη Σακελλίων – «Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα για περικοπές μισθών και συντάξεων, για απολύσεις και αφαίρεση πόρων από τις κοινωνικές δαπάνες»

FoniRodopis

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, Σταμάτη Σακελλίων.

Πρόκειται για τους Αϊχάν Καραγιουσούφ, Δημήτρη Χαρίτου, Οζγκιούρ Φερχάτ, Μάγδα Τσιουμάκα και Σταυρούλα Μάρκου.

Ως «ψηφοδέλτιο νίκης» χαρακτηρίστηκε από τον κ. Σακελλίων, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες της Ροδόπης να το εμπιστευθούν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, όπου κρίνεται το πολιτικό σχέδιο με το οποίο θα πορευθεί η χώρα: «Το πρώτο είναι με το ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη των πολλών, με έντονο το κοινωνικό πρόσημο και την εργασία που θα αμείβεται με τις νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με προσλήψεις μία-αποχώρηση- προς μία-πρόσληψη-. Το δεύτερο αυτό της ΝΔ, στο οποίο υπάρχει κρυφή ατζέντα, η οποία θα αφαιρεί πόρους για τις κοινωνικές δαπάνες, θα εμπεριέχει περικοπές μισθών και συντάξεων, απολύσεις και θα αφορά τους λίγους και τους ελίτ. Μάλιστα τις όποιες φοροελαφρύνσεις αναφέρουν, θα επικαλεσθούν πως παρέλαβαν καμένη γη και έτσι δεν θα μπορέσουν να τις υλοποιήσουν και έτσι θα παραμείνουν κοντά μόνο στις τάξεις των ελίτ».

Αϊχάν Καραγιουσούφ: «Συντάσσομαι στο ψηφοδέλτιο νίκης του κόμματός μας και στους συλλογικούς αγώνες για την στήριξη των πολλών».

Δημήτρης Χαρίτου: «Μην αφήσουμε να αμφισβητηθούν οι κόποι και οι κατακτήσεις του ελληνικού Λαού, από την παλινόρθωση της δεξιάς. Το δίλημμα είναι συνέχιση για βιώσιμη ανάπτυξη ή παλινόρθωση της λιτότητας. Καλώ όλους τους πολίτες που σήκωσαν το βάρος να συστρατευθούν μαζί μας».

Οζγκιούρ Φερχάτ: «Είναι τιμή μου σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που το κόμμα μου με βάζει στην πρώτη γραμμή. Θα δώσω κι εγώ τη μάχη σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Μάγδα Τσιουμάκα: «Είναι ώρα οι πολίτες να κάνουν με ορθή κρίση τις συγκρίσεις στα σχέδια, στα προγράμματα των περιόδων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τις άλλες περιόδους διακυβέρνησης, άλλων κομμάτων».

Σταυρούλα Μάρκου: «Τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος κατέγραφα τις εξαγγελίες που δεν γίνονταν έργα, την ανάπτυξη που δεν ερχόταν και πραγματικά νιώθω ντροπή για όλα αυτά. Ας αποδείξουμε πως δεν έχουμε κοντή μνήμη και καλώ τον κόσμο να ακολουθήσει σε μια προοδευτική κατεύθυνση».

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ