ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα υποψήφια βουλευτή στη Ροδόπη ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής

Πρόκειται για την Σιμπέλ Οσμάνογλου η οποία θα αντικαταστήσει την Σιμπέλ Μουσταφάογλου που απέσυρε την υποψηφιότητα της καταγγέλλοντας υπονόμευση από εσωκομματικές «φίλιες» δυνάμεις

FoniRodopis

Γρήγορα αντανακλαστικά στην ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητας της Σιμπέλ Μουσταφάογλου έδειξε το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο ανακοίνωσε την ίδια κιόλας μέρα νέα υποψήφια βουλευτή με το ψηφοδέλτιο του στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης.

Πρόκειται για την 45χρονη Ξανθιώτισσα, μεταφράστρια και διερμηνέα, Σιμπέλ Οσμάνογλου η οποία θα είναι η γυναικεία εκπροσώπηση στον συνδυασμό του Κινήματος Αλλαγής ύστερα από απόφαση του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Το βιογραφικό της κ. Οσμάνογλου:

ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΣΙΜΠΕΛ του Ζεκή

Μεταφράστρια / Διερμηνέας ,Υποψήφια Διδάκτορας στο Δ.Π.Θ.

Γεννήθηκε στην Ξάνθη (1974).

Ολοκληρώνοντας την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησε στο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Βοσπόρου στην Τουρκία στο Τμήμα Διερμηνέων – Μεταφραστών (Τουρκικά – Αγγλικά) (ΒΑ). Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου στην Αγγλία, όπου απόκτησε το Μεταπτυχιακό Τίτλο της Δίγλωσσης Μετάφρασης (Ελληνικά – Αγγλικά)(MA).

Εργάζεται ως Ελεύθερη Μεταφράστρια – Επιστημονικός Συνεργάτης.

Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με έδρα την Κομοτηνή.

Ασχολείται με τα κοινά και συχνά παίρνει μέρος σε εθελοντικές δραστηριότητες συλλόγων και ειδικά σε προγράμματα για τη στήριξη των γυναικών.

Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, όπου κι έχει διατελέσει για τρία χρόνια Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών, 15 και 8 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ