ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ
FoniRodopis

Published

on

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, το απόγευμα της Τρίτης, σε ξενοδοχείο της πόλης μας.

Καταθέτοντας την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, χαρακτήρισε αυτές τις εκλογές πολύ κρίσιμες, που θα καθορίσουν τον προσανατολισμό της Ροδόπης και ολόκληρης της χώρας, θα προσδιορίσουν το μέλλον και των επόμενων γενιών και θα δείξουν πόσο αποφασισμένοι είναι οι Έλληνες να εμπιστευθούν μία κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι η εγγύηση για την αλλαγή.

Αναφέρθηκε στα τελευταία τέσσερα χρόνια στα οποία, η Ροδόπη είχε μια σειρά θλιβερών «διακρίσεων», με αποτέλεσμα να μετατραπεί στον πλέον περιφρονημένο νομό της φτωχότερης περιφέρειας της χώρας μας:

  • 1600 νέοι εγκατέλειψαν τη Ροδόπη
  • Η ανεργία εκτινάχθηκε από το 8% στο 28%
  • Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης υποβαθμίστηκε με τη συνεχή υποχρηματοδότηση και την αποδυνάμωση των τμημάτων, αλλά και με την ίδρυση τέταρτης Νομικής στην Πάτρα
  • Η υπερφορολόγηση εξόρισε τις βιομηχανίες και έκλεισε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Οι αγρότες μας φτωχοποιήθηκαν
  • Έκλεισαν υπηρεσίες στην περιφέρεια της Ροδόπης, με αποτέλεσμα την ερήμωση των χωριών μας
  • Πάγωσαν όλα τα δημόσια έργα και καθηλώθηκε ο τουρισμός

Παράλληλα, πρόσθεσε, ότι ο ΕΝΦΙΑ, οι αυξημένοι φόροι, το Κτηματολόγιο λειτουργούν ως εισπρακτικός μηχανισμός και αναγκάζουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ξαναγοράζουν την περιουσία των γονιών τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, τόνισε ότι η αδικία που σημειώθηκε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, με τα παιχνίδια του εκλογικού νόμου, άφησε κοινοβουλευτικά ορφανή τη Ροδόπη με απίστευτες συνέπειες στην οικονομική της ανάπτυξη, τη δημογραφική της ενίσχυση, την εθνική της ασφάλεια και εντέλει, τη ζωή όλων και υπογράμμισε ότι η Κοινοβουλευτική Ορφάνια της περιόδου 2015-2019 και η Κυβερνητική Περιφρόνηση κόστισαν ακριβά στο νομό μας.

Παρομοίωσε την ψήφο με σφαίρα που όταν εκτοξευθεί δεν επιστρέφει, γι’ αυτό θα πρέπει να βρει το σωστό στόχο, καλώντας τους συμπολίτες του να προσέλθουν στην κάλπη, ώστε η παραλία να μην κερδίσει την πολιτική, σε μια τόσο σημαντική και κρίσιμη εκλογική μάχη για τη Ροδόπη και την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα τόνισε: «Στις εκλογές αυτές δε διαλέγουμε κολλητούς. Δε βολεύουμε φερτούς. Δεν ικανοποιούμε ματαιοδοξίες κανενός. Δεν παρασυρόμαστε από αγανακτισμένους. Δεν τιμωρούμε τους Άξιους, επειδή δεν ικανοποιήθηκε κάποτε το προσωπικό μας ρουσφέτι, γιατί έτσι αδικούμε τον εαυτό μας και υπονομεύουμε την Πατρίδα μας. Στους Δύσκολους Καιρούς επιλέγουμε μπαρουτοκαπνισμένους πολιτικούς. Ψηφίζουμε έμπειρους διεκδικητές που απέδειξαν με αποτελέσματα το ενδιαφέρον τους για τη Ροδόπη και την Ελλάδα. Στηρίζουμε τους Άξιους που μπορούν και θέλουν… Γιατί στους Δύσκολους Καιρούς το δίλημμα είναι: Ορφανή Ροδόπη ή Ισχυρή Εκπροσώπηση;».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD18 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE18 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ19 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ