ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΑΥ Ροδόπης για την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής

«Παρά τον ελλιπή εξοπλισμό και τα μέσα που διαθέτουν, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής κατάφεραν δύο καίρια πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών»

fonirodopis.gr

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες της στην αντιμετώπιση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής η οποία παρά τον ελλειπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα που διαθέτει, κατάφερε δύο καίρια πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, την 11-06-2019  συνέλαβε έναν ημεδαπό στην Εγνατία Οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 κιλών και 310 γραμμαρίων και την 12-06-2019 έναν αλλοδαπό στο νομό Γρεβενών διότι είχε αποθηκεύσει ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 270 κιλών και 360 γραμμαρίων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί της Ροδόπης επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και περίσσιο φιλότιμο κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας αλλά και την εμπιστοσύνη και αποδοχή των πολιτών στο έργο που παράγεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ