ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ημερίδα για την κατάρτιση των στελεχών των Κατασκηνώσεων της, διοργανώνει η Μητρόπολη

Οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν με λεωφορείο στην περιοχή της Μαρώνειας και θα ξεναγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Ημερίδα για την κατάρτιση των στελεχών των Κατασκηνώσεων θα διοργανώσει η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής (όπισθεν Ξενοδοχείου XENIA).

Η συμμετοχή θεωρείται σημαντική επειδή οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν γνώσεις και πρακτικές για την άρτια λειτουργία της Κατασκήνωσης, της οποίας αποτελούν ή ενδεχομένως θα αποτελέσουν νέα στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τα στελέχη θα μεταφερθούν με λεωφορείο στην περιοχή της Μαρώνειας όπου και θα παραστούν σε γεύμα ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Στο τέλος της ημερίδας θα σας δοθούν οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της μετακίνησης και του γεύματος, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 αποστέλλοντας με SMS το ονοματεπώνυμό τους στο 6936540079.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ