ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κομοτηνή αποκτά νέο Νοσοκομείο χάρη στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Την ανέγερση του πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν εξήγγειλαν, αλλά δεν πραγματοποίησαν. Το έμπρακτο ενδιαφέρον της σημερινής κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, αποτυπώνεται στην ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο Κομοτηνής», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου

FoniRodopis

Την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου στην Κομοτηνή συγχαίρει μέσω δημόσιας επιστολής ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, Δημήτρη Χαρίτου.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο πολλές κυβερνήσεις στο παρελθόν είχαν εξαγγείλει αλλά καμία δεν έκανε πράξη με τον κ. Χαρίτου να επισημαίνει επιπλέον το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της υγείας, το οποίο αποτυπώνεται με την ενίσχυση του υπάρχοντος νοσοκομείου.

Η δήλωση του κ. Χαρίτου:

«Μόνο αισθήματα ικανοποίησης  και ελπίδας  μπορεί να νιώσει κανείς από τη σημερινή (11/6) παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του έργου της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Όλα βεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Με σταθερά βήματα ξεκίνησε, υλοποιείται και σήμερα πλέον παίρνει σάρκα και οστά ένα έργο που αποτέλεσε όραμα και αίτημα δεκαετιών για τον τόπο μας.

Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που χάριν της δικής του δωρεάς θα έχουμε σε πολύ λίγα χρόνια ένα από τα πιο σύγχρονα δημόσια Νοσοκομεία.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τη σημερινή κυβέρνηση -και προσωπικά τον πρωθυπουργό- για την απόφασή του να επιλεγεί η Κομοτηνή για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου, από την μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος στο χώρο της υγείας. Νέου Νοσοκομείου, του οποίου την ανέγερση πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν εξήγγειλαν, αλλά δεν πραγματοποίησαν.

Άλλωστε, το έμπρακτο ενδιαφέρον της σημερινής κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, αποτυπώνεται στην ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την σημαντική ενίσχυσή του με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση κρίσιμων μονάδων για τη λειτουργία του, καθώς και του εξοπλισμού του.

Όλα αυτά, μαζί με την ίδρυση των δύο ΤΟΜΥ, την ενίσχυση των Κ.Υ σε Ίασμο και Σάπες, αποτελούν τα εχέγγυα ότι πράγματι, για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, η δημόσια υγεία θα συνεχίσει να αποτελεί βασική της προτεραιότητα. Σ’ αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια για τη χώρα και τον τόπο μας, είμαι έτοιμος να προχωρήσουμε μαζί για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις 7 του Ιούλη!».

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ