ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Προτάσεις από πολιτικά κόμματα για κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές, δέχθηκε το ΚΙΕΦ

Οι προτάσεις αυτές προήλθαν ύστερα από την μεγάλη, όπως χαρακτηρίζεται, επιτυχία των πρόσφατων ευρωεκλογών

FoniRodopis

Προτάσεις από πολιτικά κόμματα της Ελλάδας για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου δέχθηκε το ΚΙΕΦ, σύμφωνα τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του τουρκόφρονου κόμματος.

Οι προτάσεις αυτές προήλθαν ύστερα από την μεγάλη, όπως χαρακτηρίζεται, επιτυχία των πρόσφατων ευρωεκλογών ενώ τα στελέχη του κόμματος θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα για τη στάση και την πολιτική που θα ακολουθηθεί ενόψει των εθνικών εκλογών.

Η ανακοίνωση του ΚΙΕΦ:

«Η χώρα μας και επίσημα εισήλθε σε νέα προεκλογική περίοδο από τις 10 Ιουνίου 2019.  Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πρόωρες εθνικές εκλογές και σήμερα στις 10 Ιουνίου στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε τη διάλυση της βουλής και πρόωρες εκλογές  στις 7 Ιουλίου του 2019 ημέρα Κυριακή.

Θέλουμε να εκφράσουμε ότι ως Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις για τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν στη χώρα μας. Το Κόμμα ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου πήρε συνολικά 41.000 ψήφους και με αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα ήρθε πρώτο κόμμα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και τρίτο κόμμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το ΚΙΕΦ μετά τις ευρωεκλογές του 2014 επανέλαβε και το 2019 την επιτυχία του με τον σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να θυμίσει τα άλυτα προβλήματα που υφίστανται εδώ και χρόνια και επίσης την ανάγκη του δημοκρατικού ανοίγματος προς τη Μειονότητα.   

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι μετά την μεγάλη επιτυχία των ευρωεκλογών, πήραμε προτάσεις από τα αλλά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εύνοιας και της υποστήριξης των ψηφοφόρων μας αλλά και της κοινωνίας.

Πριν της εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, θα υπάρξει συζήτηση στα όργανα του κόμματος μας, και με τα διοικητικά στελέχη μας έχοντας υπόψιν τις απόψεις της κοινωνίας μας, και θα αποφασίσουμε για τη στάση και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα συμφέροντα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Τέλος επισημαίνουμε ότι η πολιτική του ΚΙΕΦ για την επερχόμενες εκλογές θα δημοσιοποιηθεί  στην κοινή γνώμη».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ