ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την κάθετη διαφωνία του στην εξόρυξη χρυσού, δηλώνει ο Ντίνος Χαριτόπουλος

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών τονίζει ότι η δέσμευση του προεκλογικού του προγράμματος παραμένει σταθερή και διαχρονική

FoniRodopis

Την κάθετη διαφωνία του στην εξόρυξη χρυσού επαναδιατυπώνει ο Ντίνος Χαριτόπουλος ενόψει της απόφασης του ΣτΕ που θα κρίνει την αίτηση της εταιρείας «Μεταλλευτική Θράκης».

Αναλυτικά, η δήλωση του νεοκλεγέντα Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό αναμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας  στην αίτηση που έχει καταθέσει η εταιρία “Μεταλλευτική Θράκης Ερευνών και Εκμετάλλευσης Α.Ε.” με την οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης του συντονιστή της αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης με την οποία απερρίφθη  το αίτημα της για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων  του έργου “ Ερευνητικό Πρόγραμμα  στον κεντρικό τομέα του Δημοσίου Μεταλλευτικού χώρου Ε5 Περιφέρειας Ροδόπης”.

Η παράταξη μας δηλώνει ρητά και προς κάθε κατεύθυνση  ότι η δέσμευση  μας στο προεκλογικό πρόγραμμα μας κάθετης διαφωνίας στην εξόρυξη χρυσού είναι σταθερή και διαχρονική.

Δεν  διαπραγματευόμαστε  τίποτα. Ισχύει για εμάς, που θα διοικήσουμε το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών από την 1η Σεπτεμβρίου η ομόφωνη αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του. Μας περιμένουν αγώνες υπεράσπισης της αειφορίας  του τόπου μας, υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης. Και θα τους δώσουμε με όλα τα μέσα».

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ