ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Συγχαρητήρια Τοψίδη σε Μέτιο για την εκλογή του

«Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με αξιοπρέπεια και ήθος», δηλώνει ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης»

fonirodopis.gr

Μπορεί τις τελευταίες μέρες πριν την κάλπη της δεύτερης Κυριακής το κλίμα μεταξύ των δύο διεκδικητών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να ήταν ιδιαίτερα τεταμένο όμως αυτό δεν εμπόδισε τελικά τον Χριστόδουλο Τοψίδη να επιδείξει πολιτικό ήθος και να συγχαρεί τον Χρήστο Μέτιο για την εκλογή του.

Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ευχαριστεί τους πολίτες που τίμησαν με τη ψήφο τους την παράταξη του και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που τίμησαν με τη ψήφο τους την Περιφερειακή Σύνθεση στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Το υψηλό ποσοστό που έλαβε η παράταξή μας, δικαιώνει τον αγώνα που δώσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Έντιμα και καθαρά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή πορείας στην Περιφέρειά μας.

Σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και την εντολή των πολιτών για ισχυρή εκπροσώπηση στη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας.

Τέλος, συγχαίρω τον κ. Μέτιο για την εκλογή του και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ