ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Κάλεσμα ενότητας για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από τον Νίκο Τσαλικίδη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης χαρακτήρισε «μεγάλη νίκη» το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου και μίλησε για ενότητα και συνεργασίες

fonirodopis.gr

Κάλεσμα ενότητας απηύθυνε για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ απηύθυνε ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επικράτηση του Χρήστου Μέτιου.

Ο πρώτος σε σταυρούς στην Π.Ε. Ροδόπης σύμβουλος της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» χαρακτήρισε «μεγάλη νίκη» το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου μιλώντας ταυτόχρονα για ενότητα και συνεργασίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη νίκη που μας έδωσαν, ένα ισχυρό αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεχίσουμε με συνεργασίες και ενωμένοι, θέλοντας να δημιουργήσουμε εκείνες τις πολιτικές ανάπτυξης και συνεχίζοντας το έργο μας την επόμενη τετραετία. Το μήνυμα είναι ότι οι επόμενες μέρες θα μας βρουν όλους ενωμένους και δίνοντας την ευκαιρία στους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους να δώσουμε ο καθένας από την πλευρά του τις απόψεις του για να δημιουργήσουμε καλύτερες μέρες για την Περιφέρεια μας», το μήνυμα του Νίκο Τσαλικίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ