ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 50,80% ο Χρήστος Μέτιος

Με διαφορά 3.848 ψήφων επικράτησε του Χριστόδουλου Τοψίδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών – Έλαβε 122.101 ψήφους και ποσοστό 50,80% έναντι 118.253 ψήφων και ποσοστού 49,20% του επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» – «Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και δυναμικά για την Αν. Μακεδονία και Θράκη», το πρώτο μήνυμα του

FoniRodopis

Σε γκραν γκινιόλ εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μεταξύ του Χρήστου Μέτιου και του Χριστόδουλου Τοψίδη, με τον πρώτο να επικρατεί τελικά με διαφορά μόλις 3.848 ψήφων σε σύνολο 268.000 περίπου ψηφισάντων.

Ο Χρήστος Μέτιος έλαβε 122.101 ψήφους και ποσοστό 50,80% έναντι 118.253 ψήφων και ποσοστού 49,20% του Χριστόδουλου Τοψίδη με την αποχή σε περιφερειακό επίπεδο να αγγίζει σχεδόν το 60%.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο στην Κομοτηνή, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και στο έργο του, χαρακτηρίζοντας την επικράτηση του ως μια «σημαντική νίκη ικανοποίησης και ευθύνης».

Αναλυτικά, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο μας, στο σχέδιο μας, στα στελέχη μας και σε μένα προσωπικά. Σήμερα για την παράταξη μας είναι μια μέρα ικανοποίησης και ευθύνης. Ικανοποίησης γιατί μετά από ένα δύσκολο προεκλογικό αγώνα πετύχαμε μια σημαντική νίκη και ευθύνης γιατί είναι χρέος μας να συνεχίζουμε το ίδιο αποφασιστικά να εργαζόμαστε για το καλό των πολιτών και του τόπου. Να εργαστούμε όλοι μαζί. Να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης που έδωσαν έναν καλό, αξιοπρεπή αγώνα και τους βασικούς μου συνεργάτες που εργάστηκαν ακούραστα μέχρι την τελική νίκη. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και δυναμικά για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Τα αποτέλεσμα του β’ γύρου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης:

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας:

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου:

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας:

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ