ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Κομοτηνής – Νικητής ο Γιάννης Γκαράνης με 57,57%

Μεγάλος νικητής ωστόσο και η αποχή που έφτασε το 57,32% – 6.500 επιπλέον δημότες δεν προσήλθαν στις κάλπες στον β’ γύρο – Οι δύο διεκδικητές αύξησαν σχεδόν ισόποσα τις ψήφους που έλαβαν την πρώτη Κυριακή

fonirodopis.gr

Νέος Δήμαρχος Κομοτηνής εξελέγη ο Γιάννης Γκαράνης ο οποίος στον δεύτερο γύρο έλαβε συνολικά 12.931 ψήφους και ποσοστό 57,57% έναντι 9.530 ψήφων και ποσοστού 42,43% που συγκέντρωσε ο Αντώνης Γραβάνης.

Οι δύο διεκδικητές αύξησαν στη δεύτερη Κυριακή σχεδόν ισόποσα τις ψήφους τους καθώς έλαβαν έκαστος 600 και πλέον περισσότερες σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι η αυξημένη αποχή που παρατηρήθηκε καθώς 6.500 επιπλέον δημότες σε σχέση με την πρώτη Κυριακή δεν προσήλθαν στις κάλπες, γεγονός το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Νωρίτερα, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης στην πρώτη του δήλωση ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του υποσχόμενος ακόμα πιο σκληρή δουλειά προκειμένου ο Δήμος Κομοτηνής να περάσει στην επόμενη μέρα.

Πολιτικό πολιτισμό έδειξε ο έτερος διεκδικητής Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα προσήλθε, συνοδευόμενος από συμβούλους της παράταξης του, στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» προκειμένου να συγχαρεί τον Γιάννη Γκαράνη για την εκλογή του.

Τα τελικά αποτελέσματα του β’ γύρου:

Τα αποτελέσματα του α’ γύρου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ