ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικός πολιτισμός από τον Αντώνη Γραβάνη και τους συμβούλους της «Σύμπραξης Προοπτικής»

Προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» για να δώσουν συγχαρητήρια στον Γιάννη Γκαράνη – «Θα συμπράξουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης για το καλό του τόπου», δήλωσε ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής»

fonirodopis.gr

Πολιτικός πολιτισμός από τον Αντώνη Γραβάνη, ο οποίος συνοδευόμενος από συμβούλους της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής», προσήλθε στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» προκειμένου να συγχαρεί τον Γιάννη Γκαράνη για την επικράτηση του στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν και τη δική μας πρόταση αλλά κυρίως και όλους τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες. Είναι πολύ σημαντικό καθώς όπως φαίνεται η αποχή είναι σημαντική και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει όλους. Στόχος μας είναι να συμπράξουμε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να συμβάλλουμε όσο γίνεται για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τους κατοίκους. Πάντα μας ενδιαφέρει ο τόπος και σε αυτό θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε. Να συγχαρώ και πάλι τον Γιάννη Γκαράνη και την Κοινωνία Πολιτών», δήλωσε ο Αντώνης Γραβάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ