ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος Δήμαρχος Κομοτηνής ο Γιάννης Γκαράνης

«Δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειά, για έργο και πράξεις που θα πάνε τον Δήμο Κομοτηνής στην επόμενη μέρα», η πρώτη δήλωση του

fonirodopis.gr

Νέος Δήμαρχος Κομοτηνής εξελέγη ο Γιάννης Γκαράνης ο οποίος επικράτησε άνετα, παρά την αυξημένη αποχή του δεύτερου γύρου, του Αντώνη Γραβάνη.

Στο 70% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» συγκεντρώνει ποσοστό 57% έναντι 43% του επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής» ενώ η αποχή κυμαίνεται περίπου στο 60%.

Στην πρώτη του δήλωση, μετά την εκλογή του, ο Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τον λαό της Κομοτηνής για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύτηκε για σκληρή δουλειά.

«Να ευχαριστήσουμε τον λαό της Κομοτηνής για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υποψήφιους συμβούλους, τους εθελοντές και συνεργάτες που όλο αυτόν τον καιρό ήταν μαζί μας. Από 1 Σεπτεμβρίου η Κοινωνία Πολιτών και εγώ ως δήμαρχος, δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειά, για έργο και πράξεις που θα πάνε τον Δήμο Κομοτηνής στην επόμενη μέρα», δήλωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ