ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσμική εκτροπή της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης υπέρ του Αντώνη Γραβάνη, καταγγέλλει η «Κοινωνία Πολιτών»

Σύμφωνα με την καταγγελία, έχουν σταλεί μηνύματα μέσω Facebook σε μέλη της ΟΕΒΕΣ από τα οποία ζητείται να υπερψηφίσουν τον επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής»

fonirodopis.gr

Θεσμική εκτροπή της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Γραβάνη, καταγγέλλει η παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» του Αντώνη Γραβάνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, έχουν σταλεί μηνύματα μέσω Facebook σε μέλη της ΟΕΒΕΣ από τα οποία ζητείται να υπερψηφίσουν τον επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής».

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι τα μηνύματα δεν έχουν αποσταλεί από την επίσημη σελίδα της ΟΕΒΕΣ στο Facebook αλλά από ένα προσωπικό προφίλ που φέρει το όνομα της Ομοσπονδίας.

Η καταγγελία της «Κοινωνίας Πολιτών»:

«Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ν. Ροδόπης, γιατί ανενδοίαστα και εντελώς απροσχημάτιστα μετατράπηκε σήμερα σε φερέφωνο πολιτικής προπαγάνδας του υποψήφιου δημάρχου Κομοτηνής Αντώνη Γραβάνη. Αποστέλλει μηνύματα σε μέλη της, ζητώντας τους να υπερψηφίσουν τον κ. Γραβάνη! Όταν η μάχη στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης έχει χαθεί οριστικά για τους πολιτικούς μας αντιπάλους, αυτοί δεν διστάζουν να εκτραπούν θεσμικά και να προβαίνουν σε παράνομες ενέργειες! Ζητούμε να απολογηθούν και να μας εξηγήσουν ποιος τους νομιμοποιεί να μετατρέπουν την ΟΕΒΕΣ του Νομού μας σε προπαγανδιστικό όργανο του κυρίου Γραβάνη. Ο πανικός που τους έχει καταλάβει, τους έκανε να ξεχάσουν ότι η ΟΕΒΕΣ δεν είναι τσιφλίκι τους! Αυτά είναι τα “νέα ήθη” που ευαγγελίζονται!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ