ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μηνύματα των υποψήφιων Δημάρχων Κομοτηνής λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες

Γιάννης Γκαράνης: «Να μη ζήσουμε ξανά φαινόμενα του παρελθόντος» – Αντώνης Γραβάνης: «Η Κομοτηνή σήμερα επιλέγει την αλλαγή» – Μειωμένη η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα

FoniRodopis

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν το πρωί της Κυριακής (2/6) οι δύο διεκδικητές του Δήμου Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης και Αντώνης Γραβάνης, οι οποίοι έστειλαν και τα τελευταία τους μηνύματα στους δημότες λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

Ωστόσο, αυτό που παρατηρείται στα περισσότερα εκλογικά τμήματα του Δήμου είναι η μειωμένη προσέλευση των ψηφοφόρων σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή οπότε μένει πλέον να δούμε σε τι επίπεδα θα κυμανθεί η αποχή, πόσο θα επηρεάσει και κυρίως προς ποια κατεύθυνση το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου.

Γιάννης Γκαράνης: «Να μη ζήσουμε ξανά φαινόμενα του παρελθόντος»

Στο 127ο εκλογικό τμήμα Κομοτηνής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν και αυτή την Κυριακή την παράταξη του προκειμένου, όπως είπε, να μη ζήσουμε ξανά φαινόμενα του παρελθόντος.

«Στις εκλογές αυτές κρίνεται ποιος έχει την εμπειρία και τις ικανότητες να διοικήσει τον Δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα ποιος μπορεί να εγγυηθεί ώστε να μη δούμε φαινόμενα του παρελθόντος, τα οποία είχαν χρεοκοπήσει και απαξιώσει τον Δήμο και τους συνδημότες μας. Η Κοινωνία Πολιτών και τα στελέχη της δούλεψαν με αγάπη και σεβασμό στον τόπο και στον συμπολίτη. Κρατήσαμε τον Δήμο όρθιο και δημιουργήσαμε ένα οικονομικό και δυναμικό κεφάλαιο που δίνει τη δυνατότητα ώστε ο Δήμος Κομοτηνής να περάσει την επόμενη μέρα σε άλλη εποχή. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δείχνει ότι οι δημότες εμπιστεύονται την Κοινωνία Πολιτών και την επικροτούν και τους καλώ να κάνουν το ίδιο και αυτή την Κυριακή», είπε ο Γιάννης Γκαράνης.

Αντώνης Γραβάνης: «Η Κομοτηνή σήμερα επιλέγει την αλλαγή»

Κάλεσμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες απηύθυνε προς τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Γραβάνης το πρωί της Κυριακής μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα Κομοτηνής, στο Θρυλόριο.

«Σήμερα η Κομοτηνή επιλέγει Δήμαρχο. Θεωρούμε ότι η Κομοτηνή θα επιλέξει την αλλαγή προκειμένου ο τόπος μας να προχωρήσει μπροστά και να μπορέσει να αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και την προηγούμενη αλλά και αυτή τη φορά στις εκλογές και το μήνυμα είναι ένα και σημαντικό. Να μην απέχουμε, να συμμετέχουμε γιατί μέσα από τις εκλογές μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας για τα επόμενα 4 χρόνια», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ