ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με κυβέρνηση Μητσοτάκη η Ροδόπη και ο Έβρος θα παραδοθούν στους χρυσοθήρες»

«Οι πολίτες των περιοχών αυτών, έχουν την δύναμη να αποτρέψουν αυτή την βάρβαρη προοπτική», τονίζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων

fonirodopis.gr

Έναν ακόμη λόγο για να υπερψηφίσουν οι πολίτες της Ροδόπης τον ΣΥΡΙΖΑ και να αποδοκιμάσουν τη ΝΔ, παραθέτει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων.

Αυτός δεν είναι άλλος από την επικείμενη εξόρυξη χρυσού που πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο, να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση νίκης της ΝΔ.

Ο κ. Σακελλίων αναφέρει:

«Η μετοχή της El Dorado Gold σημείωσε 14% άνοδο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. Οι χρυσοθήρες έρχονται. Σε περίπτωση νίκης της Ν.Δ. είναι πλέον σαφές πως τόσο η Χαλκιδική όσο και η Ροδόπη και ο Έβρος θα παραδοθούν στους χρυσοθήρες με ότι αυτό σημαίνει για την ποιότητα ζωής των πολιτών αυτών των νομών. Οι πολίτες των περιοχών αυτών, έχουν την δύναμη να αποτρέψουν αυτή την βάρβαρη προοπτική. Γιατί είναι βέβαιο ότι και στις περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου για να περάσουν οι ‘’επενδύσεις’’ αυτές θα χρησιμοποιηθεί από μια κυβέρνηση της Ν.Δ. η αστυνομική καταστολή και θα ζήσουμε καταστάσεις όμοιες με εκείνες που ζούσαν για χρόνια και οι άνθρωποι στην Χαλκιδική. Ένας ακόμη λόγος που αφορά άμεσα την περιοχή μας για να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να αποδοκιμασθεί η Νέα Δημοκρατία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ