ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Για «ανέντιμο πόλεμο συκοφαντίας» κατηγορεί τον Χρήστο Μέτιο, ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ισχυρίζεται ότι ο αντίπαλος του στέλνει SMS μέσω των οποίων διαδίδει ότι στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Ούτε οι συκοφαντίες, ούτε τα ψέματα μπορούν να τον διασώσουν. Ο πανικός του είναι εμφανής και συναγωνίζεται σε μέγεθος την ανικανότητα του να διοικήσει», αναφέρει ο Χρ. Τοψίδης

fonirodopis.gr

Πόλεμος λάσπης και συκοφαντιών φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ των δύο διεκδικητών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου και Χριστόδουλου Τοψίδη.

Την Πέμπτη (30/5) ο Χρήστος Μέτιος κατηγόρησε τον αντίπαλο του ως «ηθικό αυτουργό» συκοφαντικών, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, δημοσιευμάτων που σκοπό έχουν «να σπιλώσουν το όνομα του και να βλάψουν την υποψηφιότητα του».

Σήμερα, ο Χριστόδουλος Τοψίδης κατηγορεί τον νυν Περιφερειάρχη για «ανέντιμο πόλεμο συκοφαντίας» καθώς όπως ισχυρίζεται, ο τελευταίος διαδίδει μέσω SMS ότι ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Μαρκόπουλου με το SMS που φέρεται πως στέλνει ο Χρήστος Μέτιος:

Η δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη:

«Προπαραμονή της δεύτερης Κυριακής των Περιφερειακών εκλογών ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, διαβλέποντας την ήττα να διαγράφεται με σαφήνεια, έχει αποδοθεί σ’ έναν ανέντιμο πόλεμο συκοφαντίας.

Μέχρι χθες μας χαρακτήριζε «αντάρτες». Σήμερα, στέλνει SMS λέγοντας ότι ανήκουμε σ’ άλλο χώρο.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι, ούτε οι συκοφαντίες, ούτε τα ψέματα μπορούν να τον διασώσουν. Ο πανικός του είναι εμφανής και συναγωνίζεται σε μέγεθος την ανικανότητα του να διοικήσει.

Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που επιζητεί τη μόνη στήριξη που έχει σημασία. Τη στήριξη των πολιτών και το «χρίσμα» της κοινωνίας.

Προχωράμε μαζί για τη νίκη!

Την Κυριακή 2/6 η Περιφέρεια θα βγει από το τέλμα και την τελευταία θέση της φτώχιας, όπου την κατέταξε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ