ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Μουσταφά Τσολάκ: «Το ΚΙΕΦ δεν έχει να προσφέρει τίποτα ελπιδοφόρο στην τουρκική μειονότητα»

«Υποβιβάζει τη μειονότητα και την κάνει στόχο φασιστών και παρακρατικών με τις προκλητικές δηλώσεις περί μητέρων πατρίδων και σημαιών» αναφέρει ο Μουσταφά Τσολάκ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

fonirodopis.gr

Την εθνικιστική και ακροδεξιά ρητορική του ΚΙΕΦ με τις προκλητικές δηλώσεις περί «μητέρας πατρίδας» καταγγέλλει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος της μειονότητας, Μουσταφά Τσολάκ.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, το ΚΙΕΦ «δεν έχει να προσφέρει τίποτα ελπιδοφόρο στην τουρκική μειονότητα, παρά μόνο να την υποβιβάζει και να την κάνει στόχο φασιστών και παρακρατικών».

Αναλυτικά, ο Μουσταφά Τσολάκ σημειώνει:

«Επειδή κάποιοι “δικαιωματικοί” φίλοι μάς έχουν ζαλίσει με τις δηλώσεις της κ. Ασάφογλου, θέλω να δηλώσω πως εγώ -που δεν έχω καμία πατρίδα και η μόνη σημαία που έχω είναι η κόκκινη με το σφυροδρέπανο- και πολλοί άλλοι καθημερινοί άνθρωποι του μόχθου της μειονότητας δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση μαζί της και τις πατρίδες και συμφέροντα που υπηρετεί.

Εμείς θα παλεύουμε από το μετερίζι μας να πάρουμε μαζί μας τον κόσμο της εργασίας που ως αντίδραση στις πολιτικές του (βαθέως) κράτους της Ελλάδας και την αμηχανία και τον εθνοκεντρισμό της Αριστεράς πήγε και τους ψήφισε.

Το ΚΙΕΦ δεν έχει να προσφέρει τίποτα ελπιδοφόρο για την ΤΟΥΡΚΙΚΗ μειονότητα, παρά να την υποβιβάζει και να την κάνει στόχο φασιστών και παρακρατικών με τις προκλητικές δηλώσεις περί μητέρων πατρίδων και σημαιών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ