ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία για τον Δήμο Ιάσμου οι Κυριάκος Αμούτζας και Οντέρ Μουμίν

«Οδεύουμε με ακόμα μεγαλύτερη ορμή στον δεύτερο γύρο», δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» – Το ποσοστό του 71% έθεσε ως εκλογικό στόχο για τη δεύτερη Κυριακή ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εμπρός»

fonirodopis.gr

Στην τελική ευθεία ενόψει των επαναληπτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στον Δήμο Ιάσμου μπαίνουν ο Οντέρ Μουμίν και ο Κυριάκος Αμούτζας.

Η παράταξη «Εμπρός» του Οντέρ Μουμίν μπαίνει στη μάχη του β’ γύρου με σαφές προβάδισμα καθώς την πρώτη Κυριακή συγκέντρωσε 4.130 ψήφους και ποσοστό 42,96% έναντι 2.740 ψήφων και ποσοστού 28,50% του συνδυασμού «Όραμα Αναγέννησης» του Κυριάκου Αμούτζα.

Ο Οντέρ Μουμίν στο ευχαριστήριο μήνυμα του οριοθέτησε μάλιστα και τον εκλογικό στόχο της δεύτερης Κυριακής κάνοντας άνοιγμα στους ψηφοφόρους των παρατάξεων «Δημοκρατική Συνεργασία» του απερχόμενου πλέον δημάρχου Καδή Ισμέτ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Παναγιώτη Σπορίκη.

«Ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους δημότες του Δήμου Ιάσμου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αγκαλιάζω τους συνδυασμούς Δημοκρατική Συνεργασία, Λαϊκή Συσπείρωση και τους ψηφοφόρους τους, οριοθετώντας τον εκλογικό στόχο της δεύτερης Κυριακής στο 71,5 %»,  τόνισε ο Οντέρ Μουμίν.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Αμούτζας μιλά στο μήνυμα του για «Κασσάνδρες που διαψεύστηκαν» από το αποτέλεσμα και για αγώνα που θα συνεχιστεί με «ακόμη μεγαλύτερη ορμή».

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, τους αντιπροσώπους, τους εθελοντές μας και τις οικογένειες τους για όλον αυτόν τον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Αγγίζοντας το 30% και διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τις Κασσάνδρες, οδεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη ορμή στον δεύτερο γύρο και την τελευταία εβδομάδα αυτού του αγώνα.

Δεσμεύομαι ότι η παρουσία των δημοτικών συμβούλων μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο που διαμορφώθηκε, θα είναι ισχυρή, δυναμική και ασφαλώς στα πλαίσια της συνεργασίας και της συναίνεσης. Σας ευχαριστώ θερμά», σημειώνει ο Κυριάκος Αμούτζας.

Οι έδρες των παρατάξεων στο νέο δημοτικό συμβούλιο:

«Εμπρός» Οντέρ Μουμίν – 11 έδρες
«Όραμα Αναγέννησης» Κυριάκος Αμούτζας – 8 έδρες
«Δημοκρατική Συνεργασία» Καδή Ισμέτ – 7 έδρες
«Λαϊκή Συσπείρωση» Παναγιώτης Σπορίκης – 1 έδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ