ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Σταμάτης Σακελλίων: «Να σταματήσει ο λαός τον ολετήρα που θα μας γυρίσει στα χρόνια της λιτότητας»

«Είναι προφανές ότι παρελπίδα η Ν.Δ. κυβερνήσει ασφαλώς θα καταργήσει την ευεργετική για τους πολίτες αλλά και για τα δημόσια ταμεία ρύθμιση. Επομένως οι πολίτες μπορούν να ξέρουν τι τους περιμένει σε αυτήν την απευκταία περίπτωση», δηλώνει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Στο χέρι του λαού είναι να σταματήσει τον ολετήρα που θέλει να μας γυρίσει στα μαύρα χρόνια της λιτότητας και σε νέα μνημόνια», σημειώνει ο Σταμάτης Σακελλίων σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Βρούτση για κατάργηση της ρύθμισης των 120 δόσεων από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αναλυτικά σημειώνει:

«Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κύριος Βρούτσης στέλεχος της Ν.Δ. και αρμόδιος τομεάρχης, πρώην υπουργός, δήλωσε πως η ρύθμιση των 120 δόσεων προς ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες και δήμους, υπονομεύει την εθνική οικονομία. Μια ρύθμιση που έφερε ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες με χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία εφορίες και δήμους και που την περίμενε όλη η αγορά για την Ν.Δ. υπονομεύει την εθνική οικονομία. Είναι προφανές ότι παρελπίδα η Ν.Δ. κυβερνήσει ασφαλώς θα καταργήσει την ευεργετική για τους πολίτες αλλά και για τα δημόσια ταμεία ρύθμιση. Επομένως οι πολίτες μπορούν  να ξέρουν τι τους περιμένει σε αυτήν την απευκταία περίπτωση. Στο χέρι του λαού είναι στις επερχόμενες εκλογές να σταματήσει αυτόν τον ολετήρα που ξεδιάντροπα θέλει να μας γυρίσει στα μαύρα χρόνια της λιτότητας και σε νέα μνημόνια. Ιδού αποκαλύπτονται μόνοι τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ