ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «ευχαριστώ» της Σιμπέλ Μουσταφάογλου σε όλους όσοι τη στήριξαν στις δημοτικές εκλογές

Δηλώνει σίγουρη για την επικράτηση της «Κοινωνίας Πολιτών» στον β’ γύρο, εκφράζει την απορία της για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της σταυροδοσίας και ανακοινώνει την υποψηφιότητα της με το Κίνημα Αλλαγής στις βουλευτικές εκλογές

fonirodopis.gr

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσοι τη στήριξαν στη μάχη των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κομοτηνής, στέλνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Κοινωνία Πολιτών» Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Ν. Τσανακλής» του Δήμου Κομοτηνής δηλώνει σίγουρη για την επικράτηση της «Κοινωνίας Πολιτών» στον β’ γύρο, εκφράζει την απορία της για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της σταυροδοσίας και τέλος, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της με το Κίνημα Αλλαγής στις βουλευτικές εκλογές.

Το μήνυμα της Σιμπέλ Μουσταφάογλου:

«Τα ονόματα των εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων ακόμα δεν ανακοινώθηκαν. Όλοι κάτι σχολιάζουν, κάτι υπονοούν. Στα τόσα χρόνια εκλογικής εμπειρίας δεν συνάντησα ποτέ τέτοια δυσλειτουργική διαδικασία. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν και με βοήθησαν σ’ αυτή την διαδικασία.

Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών θα είναι στις 2 Ιουνίου. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι ο μεγάλος νικητής του 2ου γύρου.

Στις 7 Ιουλίου στην Ελλάδα θα έχουμε εθνικές εκλογές. Με την δική σας στήριξη θα συνεχίσω τον αγώνα μου και εκεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ