ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κώστας Καραΐσκος «έδειξε» την προτίμηση των ψηφοφόρων του «Σπάρτακου» για τη δεύτερη Κυριακή

Δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατό να δοθεί γραμμή» όμως επεσήμανε ότι ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων του «Σπάρτακου» είναι «φίλα προσκείμενο σε συντηρητικότερες θέσεις», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την, χαρακτηριζόμενη και ως συντηρητική, «γαλάζια» παράταξη

fonirodopis.gr

Την προτίμηση ενός σημαντικού μέρους των ψηφοφόρων της παράταξης του «Σπάρτακου» ενόψει των επαναληπτικών εκλογών στον Δήμο Κομοτηνής «έδειξε» με έμμεσο τρόπο ο Κώστας Καραΐσκος σε δηλώσεις που έκανε στη δημοσιογράφο Ειρήνη Τσακίρη και στο «Maronnews».

Ο επικεφαλής του «Σπάρτακου» με μια προσεκτικά διατυπωμένη δήλωση σημείωσε μεν ότι δεν είναι δυνατό να δοθεί επίσημα γραμμή και ότι ο καθένας θα ψηφίσει αυτοβούλως, επισημαίνοντας όμως δε ότι ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων της παράταξης «είναι φίλα προσκείμενο σε συντηρητικότερες θέσεις», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την, χαρακτηριζόμενη και ως συντηρητική, «γαλάζια» παράταξη.

«Στήριξη ανοιχτή δεν είναι δυνατό να υπάρξει γιατί εμείς είμαστε δηλωμένοι ως ακομμάτιστοι πολίτες, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας αυτοβούλως θα προτιμήσει την Α ή την Β παράταξη. Βέβαια, οι συσχετισμοί δυνάμεων αυτή τη στιγμή δείχνουν μάλλον Γκαράνη όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς δεν είναι δυνατό να δώσουμε γραμμή έστω και αν ένα σημαντικό μέρος της εκλογικής μας ‘’πελατείας’’ είναι φίλα κείμενο σε συντηρητικότερες θέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραΐσκος.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, ο επικεφαλής του «Σπάρτακου» στάθηκε στο γενικότερο κλίμα της πόλωσης των ψηφοφόρων του δικομματισμού χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα ως «μια μικρή νίκη» το ποσοστό του 7,2% που έλαβε η παράταξη του καθώς, όπως είπε, «διατηρήσαμε τις έδρες μας στο δημοτικό συμβούλιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ