ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Βαβατσικλής: «Συμμετείχαμε σε μια άνιση μάχη απέναντι σε μια κακομαθημένη ελίτ»

«Μια μάχη ενάντια σε διαπλοκές και σε εξαγορά συνειδήσεων, μια μάχη για να σταματήσει η οπισθοδρόμηση στο Δήμο και να φέρουμε ξανά τις δημοκρατικές δυνάμεις στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής», σημειώνει στο μήνυμα του ο επικεφαλής της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

fonirodopis.gr

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους δημότες της Κομοτηνής συμπαρατάχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη», στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής.

Ο επικεφαλής της παράταξης κάνει λόγο για «μια άνιση μάχη ενάντια σε διαπλοκές, εξαγορά συνειδήσεων και απέναντι σε μια κακομαθημένη ελίτ» ενώ καταλήγοντας στο μήνυμα του τονίζει ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και την κοινωνία.

Το μήνυμα του Τάσου Βαβατσικλή:

«Συμμετείχαμε σε μια άνιση μάχη, μέσα σε πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε ως παράταξη. Μια διαρκή μάχη, κατά την προεκλογική περίοδο, ενάντια σε φήμες και αποκλεισμούς. Ενάντια σε διαπλοκές, σε εξαγορά συνειδήσεων και στον ευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών. Σε ένα διαρκή πόλεμο απέναντι σε μια κακομαθημένη ελίτ, απέναντι στο κατεστημένο που διαμορφώνεται στην τοπική κοινωνία και την χειραγωγεί.

Δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η οπισθοδρόμηση στο Δήμο μας. Για να φέρουμε ξανά τις δημοκρατικές δυνάμεις, τον πολίτη, το δημότη στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής ιστορίας.

Συμμετείχαμε στον αγώνα για την ελπίδα των πολλών αυτής της πόλης. Πήραμε τα μηνύματα από τις εκλογές και θα βγάλουμε ψύχραιμα τα πολιτικά μας συμπεράσματα, για τις παραλείψεις και τα λάθη μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, με το ψηφοδέλτιο μας και τους δημότες που μας πίστεψαν, μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσουμε, ούτε θα τους εγκαταλείψουμε. Θα είμαστε παρόντες δίπλα τους, με τους θεσμικούς μας ρόλους και ως πολίτες στις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δημοτικό συμβούλιο και μέσα στην κοινωνία, με όλες τις δυνάμεις που μας έδωσαν οι δημότες με τη ψήφο τους, για το καλό της πόλης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για να κρατήσουμε ψηλά σε κύρος, δύναμη και αξιοπρέπεια την πόλη και το Δήμο.

Θα επανέλθουμε… Μέχρι την τελική νίκη!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ