ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Το ΥΠΕΣ δίνει διαφορετικά αποτελέσματα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τον Δήμο Κομοτηνής!

Η απόκλιση στις ψήφους είναι μικρή όμως και πάλι προκαλεί εντύπωση καθώς πρόκειται για επίσημα τελικά αποτελέσματα. Περισσότεροι εγγεγραμμένοι δημότες και περισσότερα τα έγκυρα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών

fonirodopis.gr

Αλαλούμ με την καταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Κομοτηνής καθώς παρατηρείται το παράδοξο το Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει διαφορετικά αποτελέσματα από τη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Η απόκλιση στις ψήφους είναι μικρή όμως και πάλι προκαλεί εντύπωση καθώς πρόκειται για επίσημα τελικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ , στον Δήμο Κομοτηνής υπάρχουν 219 περισσότεροι εγγεγραμμένοι δημότες σε σχέση με αυτούς που εμφανίζονται στη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ψήφισαν 52 περισσότεροι ψηφοφόροι ενώ και τα έγκυρα ψηφοδέλτια είναι κατά 75 περισσότερα.

Όσον αφορά την κατάταξη των παρατάξεων, η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι το Υπουργείο Εσωτερικών εμφανίζει τρίτη την παράταξη «Σπάρτακος» του Κώστα Καραΐσκου σε αντίθεση με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ η οποία εμφανίζει ως τρίτη την παράταξη «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» της Ελένης Λαφτσή.

Τα αποτελέσματα σύμφωνα με το ΥΠΕΣ:

Τα αποτελέσματα σύμφωνα με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x