ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αισιοδοξία και μηνύματα για μαζική συμμετοχή των πολιτών, προσήλθαν στην κάλπη οι υποψήφιοι

Ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές σε πολλά εκλογικά τμήματα – Ομαλά και χωρίς απρόοπτα κυλά ωστόσο η εκλογική διαδικασία – Ψήφισαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Με  προβλήματα που κυρίως εντοπίζονται στην έλλειψη των μελών των εφορευτικών επιτροπών  άνοιξαν σήμερα στις 7 πμ οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα της Κομοτηνής για να ασκήσουν οι πολίτες το εκλογικό τους δικαίωμα στις Ευρωεκλογές και στις εκλογές των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

Παρά το γεγονός πάντως ότι για ακόμη μια φορά δεν εμφανίστηκαν σε αρκετά εκλογικά τμήματα πολλά μέλη της εφορευτικής επιτροπής χωρίς να ειδοποιήσουν, αλλά και χωρίς να προσκομίσουν κάποιο δικαιολογητικό που να υποδηλώνει αντικειμενικό κώλυμα, η εκλογική διαδικασία κυλά ομαλά μέχρι αυτή την ώρα χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Στις δηλώσεις τους ανεξαιρέτως όλοι οι υποψήφιοι αυτό που επεσήμαναν ήταν η ανάγκη να προσέλθουν οι πολίτες μαζικά στις κάλπες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Κώστας Κατσιμίγας: «Να προσέλθουν μαζικά οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν με σύνεση»

Το εκλογικό του δικαίωμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής άσκησε νωρίς το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφέρειας ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας, ο οποίος κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν με σύνεση.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση προσέρχομαι να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα. Είμαι πραγματικά συγκινημένος γιατί ολοκληρώθηκε πάρα πολύ όμορφα αυτή η προεκλογική περίοδος. Καλώ τους ψηφοφόρους να σπεύσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με σύνεση και έχοντας την ίδια επίγνωση της σημασίας της ψήφου τους. Κάθε ψήφος είναι μία εντολή προς κάποιους ανθρώπους που έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση και στην κρίση των συμπολιτών τους προκειμένου να ασκήσουν βάση της λαϊκής εντολής τα καθήκοντα τους για να αλλάξουν την μοίρα και τη ζωή των ανθρώπων. Σε αυτή τη διαδικασία είναι απαραίτητη η μαζική συμμετοχή».

Νατάσα Λιβεριάδου: «Να συμμετάσχει ο κόσμος στις εκλογές, καλή επιτυχία σε όλους»

Την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα της κάλπης εξέφρασε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ προσερχόμενη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά σήμερα. Εκείνο που πρέπει να πούμε είναι να έρθει ο κόσμος να συμμετάσχει στις εκλογές, είναι το πιο δημοκρατικό μας δικαίωμα. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία. Είμαι με την Κοινωνία Πολιτών και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» είπε η κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Γιάννης Λεβέντης: «Λύση στα προβλήματα δεν δίνεται με αλλαγή διαχειριστή»

Με «λεωφορείο που κινείται στο γκρεμό» χαρακτήρισε τον Δήμο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Λεβέντης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Μειονοτικό Σχολείο «Τζελάλ Μπαγιάρ».

«Δώσαμε τη μάχη και δείξαμε στους δημότες του Δήμου Κομοτηνής ότι λύση στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο δεν δίνεται με την αλλαγή διαχειριστή. Δεν γίνεται να αλλάξουμε οδηγό σε ένα λεωφορείο το οποίο κινείται στον γκρεμό. Η λύση στα προβλήματα είναι το λεωφορείο να αλλάξει δρόμο. Καλούμε τους δημότες να μην πέφτουν σε παγίδες και να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια μας», τόνισε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Κομοτηνής.

Γιάννης Γκαράνης: «Η Κοινωνία Πολιτών θα δώσει νέα πνοή στο Δήμο»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 126ο εκλογικό τμήμα στο 4ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης. «Σήμερα καλούνται οι δημότες Κομοτηνής να επιλέξουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή που θα έχουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Καλούμε όλους μαζικά να προσέλθουν γιατί η συμμετοχή θα κρίνει το μέλλον τους. Η Κοινωνία Πολιτών είναι εδώ να δώσει νέα πνοή στο Δήμο. Θεωρούμε ότι οι δημότες θα επιλέξουν τη Δημοτική Αρχή που έχει όραμα για τον τόπο μας», δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινωνίας Πολιτών.

Ελένη Λαφτσή: «Ανάγκη για αλλαγή στον Δήμο Κομοτηνής»

Την ανάγκη για αλλαγή στον Δήμο Κομοτηνής τόνισε η υπ. Δήμαρχος Ελένη Λαφτσή προσερχόμενη το πρωί της Κυριακής στο 187ο εκλογικό τμήμα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

«Προσπαθήσαμε να φέρουμε στο δημόσιο λόγο την ανάγκη ο Δήμος Κομοτηνής να προχωρήσει μπροστά, να κάνει την αλλαγή. Τώρα είναι στο χέρι των δημοτών. Εμείς δώσαμε την μάχη μας με αξιοπρέπεια, φέραμε στη δημόσια σφαίρα όλα τα ζητήματα που απασχολούν χρόνια τώρα τους συμπολίτες μας, όλα τα λιμνάζοντα προβλήματα και θεωρούμε πλέον ότι οι πολίτες είναι ώριμοι να κάνουν το βήμα και να μας στείλουν στη διοίκηση του Δήμου», επεσήμανε η επικεφαλής της ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής.

Αντώνης Γραβάνης: «Η σημερινή μέρα ευκαιρία για να γυρίσουμε σελίδα»

Σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Γραβάνης ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο στο Θρυλόριο Ροδόπης.

«Είναι μια μεγάλη μέρα που δίνεται η ευκαιρία στον τόπο μας να γυρίσουμε σελίδα και με μία ισχυρή σύμπραξη ανθρώπων να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για την περιοχή μας, για τον Δήμο μας, τα χωριά μας και κυρίως τους ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή, ο κόσμος να έρθει να ψηφίσει. Με τις εκλογές έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θεωρούμε ότι πλέον η Κομοτηνή κάνει την αλλαγή και προχωράει στο μέλλον με αισιοδοξία», σημείωσε ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής».

Γιώργος Μανανάς: «Προσδοκούμε σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής»

Την πίστη του για άνοδο του Κινήματος Αλλαγής, τόσο στη Ροδόπη όσο και πανελλαδικά, εξέφρασε ο Γιώργος Μανανάς όσον αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Εύχομαι ο κόσμος να ψηφίσει με καθαρό μυαλό, πέρα από εντάσεις, λαϊκισμούς ή οτιδήποτε άλλο. Για τις ευρωεκλογές περιμένω μια μεγάλη άνοδο του Κινήματος Αλλαγής και καλώ τον κόσμο μέχρι τελευταία στιγμή να συμμετέχει στις αλλαγές. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συντοπίτες μας υποψήφιους, ειδικά στον φίλο μου Παύλο Δαμιανίδη και στη Σαδουλά Σεβτζάν. Προσδοκούμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα» είπε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ