ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σταμάτης Σακελλίων: «Οι ευρωεκλογές θα εξελιχθούν σε δημοψήφισμα κατά του Μητσοτάκη»

«Οι πολίτες ξέρουν, έχουν και γνώση και κρίση. Την Κυριακή οι δημοσκόποι και οι δημοσιολογούντες στα ‘’μαρινάκεια’’ έντυπα θα πάρουν μια απάντηση από τον κυρίαρχο λαό» τονίζει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Σε δημοψήφισμα κατά του Μητσοτάκη και του προγράμματος της ΝΔ θα εξελιχθούν οι ευρωεκλογές, εκτιμά ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων.

«Οι Ευρωεκλογές θα είναι δημοψήφισμα κατά της αντιπολίτευσης. Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι γραμμένα η ανεργία, η φτώχεια, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία. Είναι γραμμένα οι περικοπές, οι απολύσεις.

Από την άλλη μεριά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι γραμμένες οι έννοιες της αλληλεγγύης, της στήριξης των αδύνατων, οι 120 δόσεις, όλα τα θετικά υπέρ της κοινωνίας μέτρα, αυτά που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να καταργήσει.

Επομένως, είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες την Κυριακή θα σταθμίσουν όλα αυτά, ποιες δυνάμεις οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, ποιες δυνάμεις ακόμα και σήμερα επιμένουν σε ακόμα σκληρότερες πολιτικές από αυτές που θέλει το ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει ακόμα και σήμερα στο 5 προς 1, κάτι που πρακτικά σημαίνει λιγότερα σχολεία και νοσοκομεία.

Οι πολίτες ξέρουν, έχουν και γνώση και κρίση. Την Κυριακή οι δημοσκόποι και οι δημοσιολογούντες στα ‘’μαρινάκεια’’ έντυπα θα πάρουν μια απάντηση από τον κυρίαρχο λαό όπως δείχνουν και οι περιοδείες του πρωθυπουργού στη χώρα. Ζούμε ένα πρωτοφανή κύμα αντίδρασης, ο δημοκρατικός κόσμος ξεσηκώνεται και διεκδικεί αυτό που πρέπει», τονίζει ενόψει των ευρωεκλογών ο κ. Σακελλίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ