ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Ακραίος νεοφιλελευθερισμός και φασισμός ή δίκαιη ανάπτυξη και αλληλεγγύη, το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

Ουφούκ Μουσταφά: «Να οικοδομήσουμε μία δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη Ευρώπη» – Αντώνης Ρέλλας: «Να βάλουμε αντίσταση απέναντι στο ρατσισμό και σε οτιδήποτε εμποδίζει τις ζωές των ανθρώπων»

FoniRodopis

Ανοιχτή εκδήλωση στην Κομοτηνή για τις Ευρωεκλογές, το αναπηρικό κίνημα και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στην αύξηση του φασισμού και του ακραίου νεοφιλελευθερισμού πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα 20 Μαΐου στην Κομοτηνή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ουφούκ Μουσταφά χαρακτήρισε ως τις πιο ιστορικές και κρίσιμες τις επικείμενες ευρωεκλογές θέτοντας ταυτόχρονα το διακύβευμα τους. «Το ερώτημα είναι αν θα επιτρέψουμε στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στους ακροδεξιούς της Ευρώπης να σπείρουν το ρατσισμό, το μίσος, την ξενοφοβία, να δημιουργήσουν έδαφος για την Ευρώπη των λίγων ή εάν θα υψώσουμε εμείς το ανάστημα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της δίκαιης ανάπτυξης και της ειρηνικής συνύπαρξης», τόνισε η υπ. Ευρωβουλευτής η οποία απηύθυνε κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες και στους νέους ώστε «να σηκώσουμε μαζί το βάρος της ιστορικής ευθύνης σε μία δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη Ευρώπη».

Σκιαγραφώντας το προφίλ της υποψηφιότητας, η Ουφούκ Μουσταφά σημείωσε ότι «είμαι μια νέα γυναίκα, δικηγόρος και μέλος της μειονότητας της Θράκης οπότε με τα βιώματα και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει μέχρι τώρα ξέρω πόσο δύσκολος και δύσβατος είναι ο δρόμος για την πραγματική ισότητα και ισονομία αλλά και πόσες σημαντικές είναι οι έννοιες της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού προς οτιδήποτε διαφορετικό, της πολυπολιτισμικότητας. Αυτές οι έννοιες πιστεύω ότι πρέπει να προβληθούν, να μπουν μπροστά για να οικοδομήσουμε την Ευρώπη που επιθυμούμε και γι’ αυτό καλώ όλους τους προοδευτικούς και τους νέους, τον κάθε δημοκράτη και σοσιαλιστή να σηκώσουμε μαζί το βάρος της ιστορικής ευθύνης σε μία δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη Ευρώπη».

Αντώνης Ρέλλας: «Να βάλουμε αντίσταση απέναντι στο ρατσισμό και σε οτιδήποτε εμποδίζει τις ζωές των ανθρώπων»

«Δεν θα μπορούσα να μη συμπεριλάβω στην περιοδεία μου την Κομοτηνή», είπε ο Αντώνης Ρέλλας ο οποίος εξηγώντας τους λόγους τόνισε πως «ο πρώτος λόγος είναι ότι είναι από τις πιο προσβάσιμες πόλεις στην Ελλάδα αν όχι η πιο προσβάσιμη και ο δεύτερος ότι είναι μια πόλη πολυπολιτισμική που σέβεται και αγαπάει τους ανθρώπους, που συμβιώνουν διαφορετικές κουλτούρες».

Ερωτηθείς για τα κίνητρα που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα, ο κ. Ρέλλας απάντησε ότι αυτά είναι οι αγώνες που δίνει σε όλη του τη ζωή τόσο ως ανάπηρος ακτιβιστής όσο και ως άνθρωπος της τέχνης. «Αγωνίζομαι για την προσβασιμότητα για όλους τους ανθρώπους αλλά και για την αντίσταση απέναντι στο ρατσισμό και σε οτιδήποτε εμποδίζει τις ζωές των ανθρώπων», σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 εβδομάδα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 μήνα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ1 μήνα πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ