ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλίμα απογοήτευσης για την τρέχουσα κατάσταση, εισέπραξε ο Απόστολος Ιωάννου από τους κατοίκους της Μαρώνειας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» τους διαβεβαίωσε ότι θα ασκήσει επίμονη και συστηματική διοίκηση – Την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Μαΐου οι κεντρικές ομιλίες σε Ξυλαγανή και Σάπες

FoniRodopis

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, μαζί με συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών»,  το Σάββατο 18 Μαΐου επισκέφθηκε τη Μαρώνεια για να παρουσιάσει την υποψηφιότητα του συνδυασμού και να συνομιλήσει με τους δημότες.

Σε πολύ φιλικό κλίμα, ο κ. Ιωάννου εισέπραξε κλίμα απογοήτευσης για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή και τη λειτουργία του Δήμου και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι εφόσον εκλεγεί θα ασκήσει επίμονη και συστηματική Διοίκηση, με τεχνοκρατική υποστήριξη των δράσεων, εναρμονίζοντας τις αναπτυξιακές ανάγκες όλων των τομέων της τοπικής οικονομίας (γεωργία, αλιεία, τουρισμός κτλ) χωρίς να παραμελούνται οι προτεραιότητες της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ιωάννου, επισκέφθηκε με πλήθος υποψηφίων του συνδυασμού του, τον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών Ξυλαγανής, όπου, εντός του πλαισίου γενικής ενημέρωσης για τις θέσεις της παράταξής του ενόψει των εκλογών, ενημερώθηκε για εντοπισμένα ειδικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και δεσμεύτηκε για μέριμνα εκ μέρους του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπισθούν.

Κεντρικές προεκλογικές ομιλίες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών», στο πλαίσιο της τελικής ευθείας προς την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, θα μιλήσει στους κατοίκους της Ξυλαγανής και των Σαπών σε προγραμματισμένες κεντρικές πολιτικές ομιλίες, συνοψίζοντας το μήνυμα της παράταξής του για την ανάγκη πραγματικής αλλαγής σελίδας στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν έμπροσθεν των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού ως εξής:

– Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 20:30 στην Ξυλαγανή

– Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 20:00 στις Σάπες

Όλοι οι κάτοικοι της Ξυλαγανής και των Σαπών αλλά και όλοι οι δημότες του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών καλούνται να παρακολουθήσουν τις ομιλίες αυτές ώστε με τη συμμετοχή τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα καθώς και να δυναμώσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη δυναμική, έντιμη και τεκμηριωμένη πρόταση της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» για την αναζωογόνηση του Δήμου.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD18 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE19 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ19 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ