ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονα παράπονα των κατοίκων των Υφαντών σε Γκαράνη και υποψήφιους συμβούλους της «Κοινωνίας Πολιτών»

«Σας δώσαμε δύο ευκαιρίες και δεν κάνατε τίποτα για τον οικισμό μας. Τρίτη ευκαιρία δεν σας δίνουμε», είπαν οι κάτοικοι – Έφυγαν από τον οικισμό άρον άρον χωρίς να πραγματοποιήσουν ομιλία

fonirodopis.gr

Αποδέκτες έντονων παραπόνων από τους κατοίκους των Υφαντών έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και υποψήφιοι της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», οι οποίοι επισκέφθηκαν τον οικισμό στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών.

Το κλίμα από τη συνάντηση μας μεταφέρει ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής» Σταύρος Κοσουτζής, ο οποίος ήταν και ο κύριος εκφραστής των παραπόνων των κατοίκων.

Η μη σύνδεση με τον Βιολογικό Καθαρισμό Κομοτηνής, ο ελλιπής φωτισμός του οικισμού και η έλλειψη πεζοδρομίων και παιδικών χαρών ήταν τα κύρια ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι με τον Γιάννη Γκαράνη και τους υποψήφιους συμβούλους της «Κοινωνίας Πολιτών» να μην ξέρουν κυριολεκτικά τι να απαντήσουν.

«Κάνατε πιστοποιημένη παιδική χαρά στην Πόρπη στην οποία υπάρχουν μόλις δύο παιδιά και για τους Υφαντές στους οποίους κατοικούν 40 παιδιά και υπάρχει το Ειδικό Σχολείο δεν μεριμνήσατε καθόλου», είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μας είπε ο κ. Κοσουτζής, ο Γιάννης Γκαράνης παραδέχτηκε ότι την τελευταία 4ετία η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής όντως παραμέλησε τον οικισμό των Υφαντών δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι με την επανεκλογή της «Κοινωνίας Πολιτών» η κατάσταση θα αλλάξει.

Οι κάτοικοι πάντως όπως φαίνεται δεν πείστηκαν αυτή τη φορά από τις υποσχέσεις και η απάντηση που δόθηκε ήταν κυριολεκτικά αποστομωτική. «Σας δώσαμε δύο ευκαιρίες και δεν κάνατε τίποτα για τον οικισμό μας. Τρίτη ευκαιρία δεν σας δίνουμε», είπαν στον Γιάννη Γκαράνη και στους υποψήφιους συμβούλους οι οποίοι αποχώρησαν από τον οικισμό χωρίς να πραγματοποιήσουν καν την καθιερωμένη ομιλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ