ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Εκεί που ο Δήμος Κομοτηνής δεν μπορεί… μπορούν οι δημότες

Μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κρανοβουνίου καθάρισαν τον αύλειο χώρο του σχολείου που είχε μετατραπεί σε… ζούγκλα

fonirodopis.gr

Αποτελεί κοινή ομολογία πλέον εδώ και καιρό ότι η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα και η κοπή των χόρτων.

Κάτοικοι του οικισμού του Μεγάλου Κρανοβουνίου αποδεικνύουν όμως ότι η ανεπαρκή μέριμνα του Δήμου μπορεί να καλυφθεί μέσα από το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο και την εθελοντική εργασία.

Δείτε την ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου:

«Καθαρισμός του αύλειου χώρου του σχολείου του οικισμού Μεγάλου Κρανοβουνίου ο οποίος είχε μετατραπεί σε ζούγκλα από τα χόρτα… .

Εκεί που ο Δήμος Κομοτηνής δεν μπορεί… αλλά μπορούν οι δημότες του μέσα από το ενδιαφέρον για τον τόπο τους και την εθελοντική εργασία. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε τούς : Χρήστο Γ. Κυριάκογλου, Πολύβιο Τσιφτσή, Θωμά Χατζηγιαννάκη, Δήμο Τσιφτσή, Χρύσα Ρίζου, Ελένη Ρίζου, Ντίνα Ιατροπούλου, Θάνο Μολλά και ιδιαίτερα τον Χρήστο Αθ. Κυριάκογλου (Γεωπόνος) για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Όλοι τους ενεργά μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου Το Γενέσιον της Θεοτόκου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ