ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος του Απ. Ιωάννου η αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων των επιχειρηματιών των Σαπών

Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Μαρώνειας – Σαπών με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών

fonirodopis.gr

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών», συναντήθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών και με την ευκαιρία της παρουσίασης των βασικών σημείων της υποψηφιότητας του συνδυασμού, ανέπτυξαν εποικοδομητικό διάλογο εστιάζοντας κυρίως στην ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας, με στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων των επιχειρηματιών της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και κατέληξε στην αμοιβαία αναγνώριση της ανάγκης διαμόρφωσης και ενεργοποίησης ενός σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ένωσης, στη βάση όσων συζητήθηκαν σε αυτή.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ιωάννου με τους συνεργάτες του είχαν συναντήσεις με τον Μειονοτικό Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Αρσακείου Ν. Ροδόπης και τον Μειονοτικό Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σαπών. Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» εξέφρασε την ανάγκη πολιτιστικής αναζωογόνησης της περιοχής και στήριξης των ενεργών συλλόγων της, στο μέτρο των δυνατοτήτων του δήμου, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις των εκπροσώπων των δύο Συλλόγων με πολύ θετική διάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ