ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Παππάς: «Σε κρίση πανικού η ΝΔ μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός»

«Προσπαθούν να κρύψουν το ακραίο αντικοινωνικό τους πρόγραμμα με ψευδείς ειδήσεις, συκοφαντίες και προσωπικές στοχοποιήσεις» – Χαρακτήρισε συγκινητική την ανταπόκριση του κόσμου στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

«Είχα πει πριν μια εβδομάδα ότι αν ανησύχησαν με τα μέτρα της ΔΕΘ, με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα τους πιάσει κρίση πανικού», υποστήριξε από την Κομοτηνή ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στη ΝΔ και στην πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (17/5) σε εκδήλωση της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» και της υποψήφιας Δημάρχου Ελένης Λαφτσή σημείωσε πως «το πρόβλημα της ΝΔ είναι το ακραίο αντικοινωνικό της πρόγραμμα», το οποίο όπως είπε «προσπαθούν να αποκρύψουν κάτω από μία σκόνη ψευδών ειδήσεων, συκοφαντιών και στοχοποίησης προσωπικής στελεχών της κυβέρνησης».

Ο κ. Παππάς απέδωσε μάλιστα τις παραπάνω επιθέσεις στα «μαντάτα» που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της ΝΔ ενόψει Ευρωεκλογών, τόσο σε αυτά που τους έρχονται από τις εσωτερικές δημοσκοπήσεις όσο και στις εικόνες από τις μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε:

«Ο κόσμος μαζεύεται σε αυθόρμητες συγκεντρώσεις πλέον όπου υπάρχει ελάχιστη τυπική προετοιμασία όπως έγινε στην Καρδίτσα, στην Άρτα, στην Πρέβεζα όπου υπάρχει μόνο μία ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργός θα περάσει ενδεχομένως από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ή του υποψηφίου Δημάρχου. Υπάρχει μια ανταπόκριση του κόσμου που είναι συγκινητική και δηκτική και μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο πολιτικό σύστημα και έχει πάρει αυτή την τροπή η πολιτική αντιπαράθεση.

Διότι αυτά τα μαντάτα που συζητάμε εμείς τα συζητάει και η άλλη πλευρά. Και τους έρχονται τα μαντάτα και τα γραπτά των εσωτερικών δημοσκοπήσεων και οι εικόνες των μεγάλων συγκεντρώσεων. Είχα πει στον Βόλο πριν μια εβδομάδα ότι αν ανησύχησαν με τα μέτρα της ΔΕΘ, με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα τους πιάσει κρίση πανικού αλλά αυτό δεν το περιμέναμε. Να φτάσουμε 9 μέρες πριν τις εκλογές και να λέει άκουσον άκουσον ο κ. Αυγενάκης ότι ετοιμάζουμε νοθεία.

Είναι πραγματικά για να γελάς αλλά είναι και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται την πολιτική αντιπαράθεση. Να τους πούμε το εξής, κ. Αυγενάκη είμαστε στο 2019 και όχι στο 1961 που ψηφίζανε οι πεθαμένοι και τα δέντρα. Δεν είμαστε στην εποχή των εκλογών βίας και νοθείας. Και οι ευρωεκλογές κύριοι της ΝΔ δεν είναι σαν τις εσωκομματικές σας εκλογές που μία χαλάει ο υπολογιστής, δύο δεν μπορεί να δουλέψει το σύστημα, τρία καταγγέλλει ο ένας τον άλλον για παρατυπίες και νόθευση του αποτελέσματος.

Το πρόβλημα είναι οι ικανότητες του αρχηγού σας ο οποίος δεν είναι επικοινωνιακός, δεν έχει την ίδια ικανότητα με τον πρωθυπουργό να στέκεται στη Βουλή και να επικοινωνεί με τον κόσμο αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα τους είναι το ακραίο αντικοινωνικό τους πρόγραμμα. Το γεγονός ότι κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Μητσοτάκης τρομάζει και από μία κοινωνική ομάδα.

Να μην παίρνετε δώρο Χριστουγέννων λέει, να δουλεύετε εφτά μέρες την εβδομάδα, 13η σύνταξη δεν μπορεί να δοθεί.

Θα προσέξατε ότι πριν την ανακοίνωση των μέτρων και τις τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη εμείς κάναμε μια προσπάθεια να αναδείξουμε το πραγματικό του πρόγραμμα το οποίο ήθελε να αποκρύψει κάτω από μία σκόνη ψευδών ειδήσεων, συκοφαντιών και στοχοποίησης προσωπικής στελεχών της κυβέρνησης.

Ούτε εγώ είμαι το πρόβλημα τους, ούτε η Δούρου ούτε ο Πολάκης. Ο Τσίπρας είναι το πρόβλημα τους και το έχουν καταλάβει και στις πλατείες και στις συγκεντρώσεις και παντού αλλά από αυτό το πρόβλημα θα αργήσουν να ξεμπλέξουν γιατί ο λαός μας έχει κρίση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ