ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καρασταύρου: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το έργο του Βιολογικού Φαναρίου εκτός χρηματοδότησης»

«Η μοναδική συνεισφορά της σημερινής κυβέρνησης ήταν στο να συντομεύσει την παραχώρηση του ακινήτου. Βλέποντας την τοποθέτηση Χαρίτου το μόνο που κάνουμε είναι να… γελάμε», λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Απάντηση στις δηλώσεις του Δημήτρη Χαρίτου σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό Φαναρίου έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής Δημήτρης Καρασταύρου μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επισημαίνει ότι η μοναδική συνεισφορά της σημερινής κυβέρνησης ήταν στο να συντομεύσει την παραχώρηση ακινήτου τονίζοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το έργο εκτός χρηματοδότησης τον Φεβρουάριο του 2016.

Αναλυτικά, ο κ. Καρασταύρου διευκρινίζει:  

«Ο Βιολογικός Φαναρίου εντάχθηκε στις 12-07-2011 στο τομεακό του ΕΠΠΕΡΑΑ που τότε σίγουρα κυβέρνηση δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Η μοναδική συνεισφορά της σημερινής κυβέρνησης ήταν στο να συντομεύσει την παραχώρηση του ακινήτου όπου πρόκειται να κατασκευαστεί η μονάδα. Αυτή η κυβέρνηση όμως μέσω της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων το Φεβρουάριο του 2016 το έργο το έθεσε εκτός χρηματοδότησης. Ο μόνος που προστάτευσε τότε το συγκεκριμένο έργο ήταν η ΔΕΥΑ Κομοτηνής που κατάφερε με την εμπειρία της πια και την τεχνική της τεκμηρίωση να ξαναχρηματοδοτήσει το έργο. Εμείς που ζούμε από κοντά αυτό το έργο από το 2011 ως σήμερα βλέποντας αυτές τις τοποθετήσεις το μόνο που κάνουμε είναι να …. γελάμε….».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ