ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: «Αναξιοποίητες οι τουριστικές δυνατότητες της περιοχής του Φαναρίου»

«Πρέπει να βρούμε τρόπους για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτής της πολύ όμορφης περιοχής του Δήμου Κομοτηνής», δήλωσε η Υφυπουργός Εσωτερικών

FoniRodopis

Περιοδεία στην περιοχή της Ροδόπης πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής η κ. Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σχολείου όπου συνάντησε και συζήτησε με μαθητές για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και για ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία, όπως αυτά της δημοκρατίας και της ισότητας.

Αργότερα, η Υφυπουργός επισκέφθηκε το Φανάρι Ροδόπης και συμμετείχε σε σύσκεψη με φορείς του κλάδου του Τουρισμού στην Κομοτηνή ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας παρουσίασε το πρόγραμμα επιχορήγησης πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων του ΥΜΑΘ «Δημιουργώ», το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, και επισκέφθηκε τους οικισμούς Αλάν Κουγιού και Ήφαιστος.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, η κ. Χατζηγεωργίου στάθηκε στις τουριστικές δυνατότητες του Φαναρίου οι οποίες όπως είπε μένουν αναξιοποίητες από τον Δήμο Κομοτηνής.

«Επισκεφθήκαμε την περιοχή στο Φανάρι, μια περιοχή του Δήμου Κομοτηνής που έχει πολλές τουριστικές δυνατότητες οι οποίες θα έλεγα ότι μένουν αναξιοποίητες. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους στη συνεργασία τόσο με τους επαγγελματικούς φορείς όσο και με την τοπική αυτοδιοίκηση  για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτής της πολύ όμορφης περιοχής του Δήμου Κομοτηνής», δήλωσε χαρακτηριστικά η Υφυπουργός Εσωτερικών.

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ