ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και περαστικά στην Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

fonirodopis.gr

Μια έκτακτη περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η οποία από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) νοσηλεύεται κλινήρης στο νοσοκομείο.

Σε μια κακιά στιγμή, καθώς περπατούσε, στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος της και να υποστεί από την πτώση συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης. Το χειρουργείο έγινε από τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Δρόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διήρκησε πάνω από 3 ώρες ενώ η πλήρης αποκατάσταση θα διαρκέσει για περίπου 4 μήνες.

Παρά τον άσχημο ωστόσο τραυματισμό, η ίδια αντιμετώπισε την κατάσταση από την πρώτη κιόλας στιγμή της νοσηλείας της στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κομοτηνής με θάρρος αλλά και με το γνωστό της χαμόγελο.

Στη γλυκύτατη και όμορφη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και περαστικά. Σύντομα κοντά μας και ακόμα πιο δυναμικά.

Δείτε την ανάρτηση της:

 «Το προεκλογικό ‘’τρέξιμο’’ διακόπηκε απότομα από μία πτώση, ένα συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης και ένα δύσκολο χειρουργείο που έγινε επειγόντως χτες το βράδυ. Σας ευχαριστώ όλους, συγγενείς, φίλους και γνωστούς για την αμέριστη συμπαράστασή σας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον εξαίρετο καθηγητή ορθοπεδικής ΔΠΘ κ. Γεώργιο Δρόσο και την ομάδα του, που επιλήφθηκαν άμεσα του τραυματισμού μου, καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γ. Νοσοκομείου Κομοτηνης και Π. Νοσοκομείου Αλεξπολης για την φροντίδα τους. Ο αγώνας συνεχίζεται από το κρεβάτι του πόνου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x