ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων της «Περιφερειακής Σύνθεσης»

Χριστόδουλος Τοψίδης: «Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός χωρίς κομματικούς περιορισμούς. Το στήριγμα μου είστε εσείς. Οι πολίτες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη στις 26 του Μάη»

FoniRodopis

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» εγκαινίασε την εβδομάδα που μας πέρασε τα  εκλογικά γραφεία του συνδυασμού στις πόλεις της Δράμας, της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής.

Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και όλοι όσοι έδωσαν το «παρώ» ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επικεφαλής του συνδυασμού και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων και δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός χωρίς κομματικούς περιορισμούς. Το στήριγμα μου είστε εσείς. Οι πολίτες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη στις 26 του Μάη».

Αύριο Τρίτη 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο εκλογικό γραφείο της Ξάνθης και την Πέμπτη 16 Μαΐου στο εκλογικό γραφείο της Καβάλας.

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ