ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διατεθειμένος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε τηλεμαχία, δηλώνει ο Γιάννης Λεβέντης

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλεί τους υποψήφιους Δημάρχους σε συνάντηση για τον καθορισμό των όρων ενός debate

fonirodopis.gr

Τη διάθεση του να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε τηλεμαχία (debate) με τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους Κομοτηνής εκφράζει ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Λεβέντης.

Στην ανακοίνωση του σημειώνει:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο διεξαγωγής debate – τηλεμαχίας – διαλόγου μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο Κομοτηνής, ενώ ταυτόχρονα ένας κόσμος που ενδιαφέρεται για την ενημέρωση γύρω από τα δημοτικά πράγματα, μας ρωτάει για τον ενδεχόμενο αυτό. Ως Λαϊκή Συσπείρωση τονίζουμε ότι πραγματικό και ουσιαστικό debate-διάλογος γίνεται μέσω της άμεσης πολιτικής επικοινωνίας των παρατάξεων με τους δημότες της πόλης μας, διαδικασία την οποία υποστηρίζουμε και εφαρμόζουμε για την επικοινωνία μας με τον λαό της Κομοτηνής. Παρόλα αυτά δηλώνουμε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε τηλεμαχία. Επειδή, όμως, κατά καιρούς όλες οι παρατάξεις που ζητούν την ψήφο των Κομοτηναίων επικαλούνται την διαφάνεια και στα δημοτικά πράγματα, καλούμε τους επικεφαλής των συνδυασμών για τον Δήμο Κομοτηνής σε συνάντηση, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για τον καθορισμό των όρων μιας πιθανής τηλεμαχίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ