ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Αμούτζας: «Ο Δήμος Ιάσμου έχει ανάγκη από ένα όραμα αναγέννησης»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τον συνδυασμό του που φέρει σύμβολο τα δυο χέρια που σφίγγονται, συμφιλιώνονται, συνεργάζονται και προχωράνε μαζί – Υπονοούμενα για τους πολιτικούς αντιπάλους καθώς μίλησε για «κατευθυνόμενες μετακινήσεις» και «εκλογικές σκοπιμότητες»

fonirodopis.gr

Τον συνδυασμό του για τον Δήμο Ιάσμου παρουσίασε τη Δευτέρα 6 Μαΐου ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» Κυριάκος Αμούτζας.

Σύμβολο του συνδυασμού είναι δύο χέρια που σφίγγονται, συμφιλιώνονται, συνεργάζονται και προχωράνε μαζί ενώ οι υποψήφιοι που τον απαρτίζουν είναι, όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου, «άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, θέληση να βοηθήσουν στο καλό του τόπου, και επιθυμία να συνεργαστούν, να ενώσουν και να τολμήσουν να πάνε τον τόπο ένα βήμα μπροστά».

Ο Κυριάκος Αμούτζας χαρακτήρισε τον συνδυασμό του ως «μια ειλικρινή και καθαρή προσπάθεια με στόχο τη νίκη και την εκπροσώπηση των ανθρώπων του Δήμου Ιάσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ενώ άφησε υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους κάνοντας λόγο για «κινήσεις εντυπωσιασμού», «κατευθυνόμενες μετακινήσεις» και «εκλογικές σκοπιμότητες».

Η ομιλία του Κυριάκου Αμούτζα:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζω στη νέα μας προσπάθεια και στο νέο μας εκλογικό κέντρο το οποίο και εγκαινιάζουμε σήμερα.

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδία μου για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι λίγα..

Έφτασε και πάλι η πιο όμορφη στιγμή της εκλογικής αναμέτρησης. Έφτασε η ώρα που η πραγματική μάχη φεύγει από τα γραφεία και τις κλειστές πόρτες και περνά στην πραγματική, διαπροσωπική επαφή.  Στη μάχη των ανθρώπων. Στον αγώνα για το μέλλον του τόπου.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος σήμερα για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι διότι θα σας παρουσιάσω ένα συνδυασμό νίκης, με ανθρώπους που είναι δυναμικοί, χαμογελαστοί, με γνώση και εμπειρία. Πάνω από όλα όμως είναι άνθρωποι με ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, θέληση να βοηθήσουν στο καλό του τόπου, και επιθυμία να συνεργαστούν, να ενώσουν και να τολμήσουν να πάνε τον τόπο ένα βήμα μπροστά. Να πάνε τον Δήμο Ίασμο εκεί που του αξίζει.

Ο δεύτερος λόγος που είμαι υπερήφανος είναι διότι με την στήριξη όλων σας έχω απόψε τη δυνατότητα να βρίσκομαι μπροστά σας και να σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη που δείχνετε εσείς σε μένα. Το χαμόγελο σας και η αναγνώριση των αγώνων και των θυσιών που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι για μένα κάτι πολύ σπουδαίο και σας ευχαριστώ θερμά.

Θέλω να σας κοιτάξω όλους στα μάτια και θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας όπως ήμουν πάντα.

Παρά τις περίεργες κατά καιρούς φήμες, ο συνδυασμός και η προσπάθεια να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου είναι έτοιμη εδώ και αρκετούς μήνες. Με απόλυτο σεβασμό, όμως, στο νόμο και στους ανθρώπους του τόπου – οφείλουμε να σεβαστούμε τις προθεσμίες που δίνει ο νόμος και να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους υποψηφίους που θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο, σήμερα – μερικές ώρες μετά την επίσημη κατάθεση του συνδυασμού είναι η ώρα να σταθώ απέναντι σας και να σας παρουσιάσω όλα τα μέλη που επίσημα διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.

Όπως θα δείτε, και όπως προσωπικά πιστεύω, είναι ο καλύτερος συνδυασμός που έχει καταρτιστεί με γνώμονα το μέλλον του τόπου. Ένας συνδυασμός που σέβεται τον δημότη του Ιάσμου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένας συνδυασμός εντυπώσεων, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ γίνει με στόχο προσωπικά συμφέροντα ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Ούτε έχει στελεχωθεί αποκλειστικά και μόνο για να συμπληρωθούν κάποια όρια με ανθρώπους ακόμη-ακόμη και από τα ίδια σπίτια. Επίσης με λύπη παρατηρήσαμε πάλι τις τελευταίες ημέρες κάποιες μετακινήσεις που είναι ξεκάθαρα κατευθυνόμενες και δυστυχώς γίνονται αποκλειστικά και μόνο για εκλογικές σκοπιμότητες. Δεν μας απασχολεί όμως.

Αντίθετα ο συνδυασμός μας είναι μια ειλικρινής, καθαρή προσπάθεια με στόχο τη νίκη και την εκπροσώπηση των ανθρώπων του Δήμου Ιάσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιστεύω γνωριζόμαστε καλά όλοι μας σε αυτόν τον τόπο. Ξέρετε καλά τι άνθρωπος είμαι και πόσο αγαπάω τον Ίασμο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ξέρετε ότι υπήρξα ένας εργατικός δήμαρχος που δούλευα περισσότερο από τον καθένα για τον τόπο. Ξέρετε τα έργα που έγιναν κατά τη θητεία μας σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και δεν είναι ανάγκη να τα αναφέρουμε. Είναι άλλωστε τόσα πολλά. Ξέρετε, επίσης, οτι η πόρτα του σπιτιού μου είναι ανοιχτή για όλους και το τηλέφωνό μου διαθέσιμο πάντα. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι και τώρα!

Για να μην σας κουράσω άλλο και πριν παρουσιάσουμε τους ανθρώπους του συνδυασμού μου οφείλω να κάνω μια δημόσια εξομολόγηση και ταυτόχρονα να αναλάβω μια δέσμευση.

Όλα αυτά τα χρόνια της προσπάθειας ασφαλώς και έκανα λάθη και αδίκησα ορισμένους ανθρώπους. Όπως ασφαλώς νιώθω οτι σε κάποιες περιπτώσεις αδικήθηκα και εγώ. Όμως στη μάχη του τόπου δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για το καλό των παιδιών μας. Πρώτος λοιπόν εγώ ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που αδίκησα η πλήγωσα και δεσμεύομαι απέναντι σας να μην πω άσχημη κουβέντα ούτε για τους αντίπαλους συνδυασμούς.

Γιατί ο τόπος μας, μας έχει ανάγκη όλους. Γιατί ο τόπος μας θέλει Όραμα. Ένα Όραμα Αναγέννησης με σύμβολο τα δυο χέρια που σφίγγονται, συμφιλιώνονται, συνεργάζονται και προχωράνε μαζί!

Πάμε λοιπόν μαζί για τη νίκη του τόπου μας!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ