ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαβατσικλής: «Επιστρέφουμε ανανεωμένοι και ασυμβίβαστοι ως φορέας λαϊκής εξουσίας για τη Δημοκρατία και τη συμμετοχή»

«Το ‘’ξε-Κίνημα για την πόλη’’ αποδεικνύει ότι αποτελεί την έντιμη, διάφανη, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, τη δημοκρατική έκφραση της τοπικής κοινωνίας. Τη μόνη σίγουρη και αποτελεσματική επιλογή για τη δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο και την πόλη απέναντι σε συντηρητικούς διαχειριστές, σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές και οικονομικά συμφέροντα»

FoniRodopis

Την κατάθεση του συνδυασμού του πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Ροδόπης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής.

Στη δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση των τυπικών, νομικών και θεσμικών διαδικασιών, καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό μας. Τη νέα, ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρότασή μας, για τις εκλογές της 26ης Μαΐου στο Δήμο Κομοτηνής. Ενός συνδυασμού που αποτελείται κατά 80% από συνδημότες μας που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

Το ‘’ξε-Κίνημα για την πόλη’’, καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει ότι αποτελεί την έντιμη, διάφανη, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, τη δημοκρατική έκφραση της τοπικής κοινωνίας. Τη μόνη σίγουρη και αποτελεσματική επιλογή για τη δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο και την πόλη απέναντι σε συντηρητικούς διαχειριστές, σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές και οικονομικά συμφέροντα.

Καταθέσαμε σήμερα μια νέα αστική συνθήκη, μια νέα πολιτική συμφωνία με την πόλη και τους πολίτες του Δήμου μας, για το λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενεργοποιώντας νέες, ενεργές, άφθαρτες, δημιουργικές δυνάμεις της αληθινής τοπικής κοινωνίας, κόντρα σε αυτοδιοικητικά κακέκτυπα πολιτικών του θεάματος, του καταναλωτισμού και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου αστικού περιβάλλοντος και των οικισμών του Δήμου μας.

Επιστρέφουμε δυνατοί, ανανεωμένοι, ασυμβίβαστοι, στην πολιτική δημοκρατική παράδοση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως φορέας λαϊκής εξουσίας που θα δυναμώσει τη Δημοκρατία και τη λαϊκή συμμετοχή.

Επιστρέφουμε στο Έργο μας, στην πόλη – έργο, που θα παράγεται συλλογικά από τους πολίτες και θα ανήκει σ’ αυτούς.

Αναλαμβάνουμε με ευθύνη να συνεχίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας, με βάση τις αρχές της πολιτικής μας διακήρυξης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους εμπιστεύτηκαν και περιέβαλλαν τη νέα πολιτική μας πρόταση. Η εμπιστοσύνη τους αποτελεί εγγύηση για την αγωνιστική ενότητα της δημοτικής μας παράταξης.

Μέχρι την τελική νίκη!

Τάσος Βαβατσικλής
Επικεφαλής του συδυασμού ξε-Κίνημα για την πόλη».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ