ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δεξιά παράταξη συσπειρώνεται γύρω από την υποψηφιότητα Γραβάνη

Η παρουσία του Κώστα Ναλμπάντη και του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Ντίνου Μορφακίδη στο εκλογικό κέντρο της «Σύμπραξης Προοπτικής» το καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο

fonirodopis.gr

Μπορεί σε επίπεδο Περιφέρειας η ΝΔ να έχει διασπαστεί σε δύο κομμάτια και τα «γαλάζια» στελέχη να έχουν μοιραστεί μεταξύ των υποψηφιοτήτων Μέτιου και Τοψίδη, όμως σε επίπεδο Δήμου τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά.

Πέρα των φημολογιών που κυκλοφορούν, φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κάλπης η δεξιά παράταξη συσπειρώνεται γύρω από την υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη για τον Δήμο Κομοτηνής.

Την παραπάνω συσπείρωση καταδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο η παρουσία το Σάββατο (4/5) το απόγευμα του Κώστα Ναλμπάντη, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου, στο εκλογικό κέντρο της «Σύμπραξης Προοπτικής».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Ναλμπάντης όχι μόνο παραβρέθηκε απλά στο χώρο αλλά συνέδραμε και ουσιαστικά στη διεκπεραίωση των τελευταίων εκκρεμοτήτων της υποψηφιότητας Γραβάνη ενόψει της κατάθεσης του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο.

Εκτός του Κώστα Ναλμπάντη, δίπλα στον Αντώνη Γραβάνη ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ντίνος Μορφακίδης, ο νυν πρόεδρος Γιάννης Βεζυργιαννίδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Σύμπραξη Προοπτικής» Γιώργος Θεοχαρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ