ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, Γιώργος Γιαντσίδης

fonirodopis.gr

Έφυγε σε ηλικία 74 ετών το πρωί της Παρασκευής 3 Μαΐου ο Γιώργος Γιαντσίδης, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης και επί σειρά ετών Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής.

«Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιώργου Γιαντσίδη. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οργάνωσή μας. Υπήρξε αγνός αγωνιστής της παράταξης μας, τον διέκρινε η αγάπη του για την πατρίδα και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων με ήθος και μαχητικότητα.

 Η ΝΟΔΕ Ροδόπης με ομόφωνο ψήφισμά της αποφάσισε :

1. Να παραστεί σύσσωμη στην κηδεία του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Πρόεδρε», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμα της η ΝΟΔΕ Ροδόπης.

«Το τελευταίο ταξίδι του αγαπητού μας Γιώργου Γιαντσίδη – επί σειρά ετών διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής πριν την συνταξιοδότησή του – για την αιώνια βασιλεία μόλις πληροφορηθήκαμε! Καλό σου ταξίδι!», σημειώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Ο εγκάρδιος και αδελφικός του φίλος Νίκος Παπαθανασίου, πρώην πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης, τον αποχαιρέτησε με μια αναμνηστική φωτογραφία συνοδευόμενη από στίχο του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. «Κανένας πόνος της ζωής δεν είναι τόσο βαθύς που να μπορεί να συγκριθεί με το θάνατο, αυτόν τον αιώνιο ανταγωνιστή της».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 4 Μαΐου στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x