ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι υπόσχονται ότι θα «φυλακίσουν» όλα τα αδέσποτα της Κομοτηνής!

Επιδίδονται σε ακατάσχετη παροχολογία εξαπατώντας τους πολίτες προκειμένου να πάρουν λίγες ψήφους παραπάνω

fonirodopis.gr

Την καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» και καταδεικνύει τη νοοτροπία με την οποία πολιτεύονται κάποιοι, οι οποίοι προς άγρα ψήφων επιδίδονται σε ακατάσχετη παροχολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σελίδα, παρατηρήθηκε το φαινόμενο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής εκμεταλλευόμενοι τα παράπονα μερίδας του τοπικού πληθυσμού για τα αδέσποτα να υπόσχονται ότι θα δώσουν λύση στο πρόβλημα… «φυλακίζοντας» τα όλα!

Δείτε την καταγγελία:

«ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Καταγγελία δέχτηκε η σελίδα μας ότι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Κομοτηνή διαδίδουν ότι αν έρθουν στην εξουσία θα φυλακίσουν όλα τα αδέσποτα της πόλης!

Πρόκειται φυσικά για κάτι που αντίκειται στην ελληνική νομοθεσία και που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει (όπως και οι ευθανασίες που προτείνουν οι γνωστοί ακραίοι) αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους επιτήδειους να εξαπατάνε την κοινή γνώμη προκειμένου να πάρουν λίγες ψήφους παραπάνω.

Σήμερα, δύο μοντέλα διαχείρισης των αδέσποτων υπάρχουν, το πετυχημένο και το αποτυχημένο. Το πετυχημένο μοντέλο που εφαρμόζουν Σκανδιναβικές χώρες και η Γερμανία προβλέπει το υποχρεωτικό τσιπάρισμα όλων των ζώων, έτσι που αν κάποιος τολμήσει να παρατήσει το σκύλο του, να βρεθεί κατευθείαν. Το αποτέλεσμα είναι ότι π.χ. στη Δανία σήμερα δεν υπάρχουν αδέσποτα.

Όσο για το αποτυχημένο αγγλοσαξωνικό σύστημα με τις ευθανασίες, που εφαρμόζουν π.χ. ΗΠΑ και Αυστραλία, εκατομμύρια αδέσποτα κυκλοφορούν στους δρόμους των χωρών αυτών.

Στην Ελλάδα ενώ η νομοθεσία έγινε με βάση το πετυχημένο διεθνώς σύστημα (τσιπάκια, στειρώσεις κτλ) ο Δήμος Κομοτηνής (και όχι μόνο) αρνείται να το εφαρμόσει. Εκεί λοιπόν να εστιάσουμε προεκλογικά και ας αφήσουν μερικοί τα ψέματα γιατί εκτίθενται προσωπικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x